Yeni bir dava çıktı Trapani (Serie C, Grup C), yine de bu çok sorunlu Sicilya sezonundan bir diğeri. Savunucuyu endişelendiriyor Daniele Celientokızının yakın doğumu nedeniyle Latina gezisine gitmeyen. Kulüp başlangıçta oyuncuyu (5 bin avro) para cezasına çarptırdı, sadece geri dönmek için. Yaptırımın iptali, Başkan tarafından bir X göreviyle resmi hale getirildi. Valerio Antonini. “Aşağıda Tasarlanmış” Notu Okur “, iş nedenleriyle Trapani'den yokluğum göz önüne alındığında ve bu durumun nasıl geldiğini anlamak için soruşturmaların devam ettiği bir e -posta gönderilmesine asla izin vermedi. Ve sonra: “Oyuncuyu derhal para cezasının iptal edildiğini bildirmeye çağırdım, ancak durumu yönetme yolları için” küçük onay “yı yineliyor, önceki bir kendi kendini yönetme tehlikesi yarattı. Bu nedenle dava bir sonrakini kapattı ve iletti”.
“Trapani'nin Başkan Antonini'nin kişisinde utanç verici olduğunu düşünüyorum” Tuttomercatoweb. “Kızının doğmasını yasaklayabilecek hiçbir şey yok. Celiento'nun uyarmadığı doğru değil. İlk olarak koçu ve daha sonra spor müdürünü ve aynı zamanda bir ses notu ile – belki de gelecekte de dinlemeyeceğimizi – çocuğa, kızının doğum hakkında bir lanet vermediğini söyleyerek, çocuğa izin vermedi. kendisini toplumunda ve para cezalarını yapmasına izin verir.
Önceki “pozitif”
Celiento'nun hikayesi, Ocak 2024'te gerçekleşen, ancak tamamen zıt sonuçlarla gerçekleşen başka bir hikayeyi hatırlıyor. Lombard Serie D, Gorla Maggiore-Basket Lonat'ın ikinci çeyreği. Andrea LattuadaKonuk oyunu, tezgahta koşarak şanzıman ister. Torbayı alır ve kaçar. Grandstanst'tan annesi ona bağırdı: “An geldi”. Lavinia'nın doğumundan birkaç saat sonra. Takımın yorumu: “Ve biz de kazandık. Bundan daha mı iyi?”.
Oyuncunun ajanı: “Uyardı”Celiento futbolcusu ile ilgili haberleri takiben aşağıdakileri bilgilendiriyorum:
1) Oyuncu, şirketin yetkisi olmadan, Latina için ayrılma gününde, kızının doğumunun sonraki saatlerde muhtemel olduğunu iddia ederek ortaya çıkmadı;
2) …
– Valerio Antonini (@valerioantopres) 18 Nisan 2025
“Trapani'nin Başkan Antonini'nin kişisinde utanç verici olduğunu düşünüyorum” Tuttomercatoweb. “Kızının doğmasını yasaklayabilecek hiçbir şey yok. Celiento'nun uyarmadığı doğru değil. İlk olarak koçu ve daha sonra spor müdürünü ve aynı zamanda bir ses notu ile – belki de gelecekte de dinlemeyeceğimizi – çocuğa, kızının doğum hakkında bir lanet vermediğini söyleyerek, çocuğa izin vermedi. kendisini toplumunda ve para cezalarını yapmasına izin verir.
Önceki “pozitif”
Celiento'nun hikayesi, Ocak 2024'te gerçekleşen, ancak tamamen zıt sonuçlarla gerçekleşen başka bir hikayeyi hatırlıyor. Lombard Serie D, Gorla Maggiore-Basket Lonat'ın ikinci çeyreği. Andrea LattuadaKonuk oyunu, tezgahta koşarak şanzıman ister. Torbayı alır ve kaçar. Grandstanst'tan annesi ona bağırdı: “An geldi”. Lavinia'nın doğumundan birkaç saat sonra. Takımın yorumu: “Ve biz de kazandık. Bundan daha mı iyi?”.