Gravina Juventus'u ziyaret ediyor: “Bu kulüp bir model” – futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,112
0
0
Milletler Ligi Finalleri için Haziran ayında bize dönme umuduyla Turin'de ziyaret. FigC başkanı Gabriele Gravina, Grande Torino'ya bir övgü için Juventus ve Superga Hill'i ziyaret etti. İlk kuşakta yeni bir federal merkezin eserlerinin başlaması için köstebek şehrine, Venaria Reale'de geldi, burada Concordia Tiyatrosu'ndaki Altın Isı Ödülleri için Gran Gala'nın üçüncü baskısına da katıldı, İtalyan futbolunun bir numarası, Juventus Başkanı, Gianluca Ferrero tarafından karşılanan Gianluca Ferrero tarafından karşılanıyordu ve federal neo Calco tarafından karşılandı ve federal neo Calces tarafından karşılandı. & Juventus futbol gelişimi.

Gravina, “Juventus bir model”.

Superga'daki Grande Torino anıtını ziyaret ettikten sonra (“Bunlar tarih ve duyguyu bir araya getiren değerlerdir, bu takım da milli takımı temsil etti ve o yere gitmek kalbe bir dalış”). Son olarak, Gravina Avrupa'daki İtalyanlar hakkında konuşuyor: Federal Başkan Constredassa'yı ziyaret etti: “Juventus, Gran Gala Altın Kalpleri sırasında model olarak açıklanmış bir Gravina -: Continassa'daydım, kulüp yapılarda daha fazla iyileştirme yaptı. Stadyum için, kadınlar için, kadınlar için, altyapılar için, Juventus'un takip edileceği bir örnek olduğunu ve ikna olacağına inanıyorum. Rekabetçi, birçok takım donanımlı “.

Avrupa'daki İtalyanlar

Gravina ayrıca, bu yıl Şampiyonlar Ligi'ndeki beş takımla Avrupa'daki İtalyanların macerasından bahsetti, ancak gelecek yıl tüm olasılıkla olumlu yol göz önüne alındığında, ancak şimdiye kadar İngiltere ve İspanya'nın seviyesinde değil: “Bologna için üzüldüm ve her şeyden önce, belki de birkaç hafta boyunca daha fazla deneyim gönderemeyecekti. Tabii ki, Dortmund ile geri dönüş maçı göz önüne alındığında, İtalya'nın 1-2'si için KO'da bir pasaj: “Sonuç olarak acı ve hoşnutsuzluk var, iki naiflik için bir üzüntü vardır, ancak erkekler tarafından gösterilen arzu, coşku ve belirleme için de bir memnuniyet vardır: Sonuçta daha fazla memnuniyet duyduk.