Belediye Başkanı Adam'ın Eyalet Capitol'daki en büyük destekçisi Cuomo'yu destekliyor

Canan

Global Mod
Global Mod
25 Mar 2021
2,388
0
0
Belediye Başkanı Adam'ın Eyalet Capitol'daki en büyük destekçisi Cuomo'yu destekliyor
Brooklyn Demokrat Partisi'ne başkanlık eden ve Belediye Başkanı Eric Adams'ın önemli bir destekçisi olan bir toplantı kadını, yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde eski vali Andrew M. Cuomo'da ana rakibini destekledi.

Milletvekilleri Rodneyse Bichotte Hermonyn'in kararı, Bay Adams 2021'in inşa edildiği kazanan koalisyonunun tamamen kırıldığına dair en açık işaretlerden biridir. Sadece Bay Cuomo'yu desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda yüksek olan siyasi danışmanı, onurun bir rolü olarak da hizmet verecek.

Bayan Bichotte Hermonyn, geçen yıl beş yolsuzluk sayısı federal mücadele suçlamasıyla suçlandığında ve yakın zamanda bu suçlamaların reddedilmesini güvence altına almak için Trump yönetimine katılmakla suçlandığında belediye başkanına ayağa kalktı.

Ancak bu suçlamanın etkileri, rekor derin anket numarası ve Demokratik ilkokuldaki birkaç ciddi rakip, Bay Adams rocker'ı günden güne yaptı.

“Vali, yere ulaşmak ve liderliği ve ihtiyacımız olan sürekli eli sunmak için deneyime ve kayda sahiptir,” dedi bir röportajda Bichotte Hermonyn.

Brooklyn, Bay Adams için her zaman çok önemliydi çünkü siyah seçmenlere güveniyor. Belediye başkanı olmadan önce senatör ve bölge başkanı olarak görev yaptı. Bayan Bichotte Hermonyn'in teyidi muhtemelen Bay Cuomo'ya ek destekçiler getirecek.

Cuomo, “Brooklyn, ulusun her bölgesinde en fazla Demokrat'a ev sahipliği yapıyor ve büyük Demokratik liderinin desteğine sahip olduğum için alçakgönüllüyüm.” Dedi.

Onay, Bay Adams, bunu yaparken ısrar etse bile, yeniden seçim için koştuğunu göstermek için sadece birkaç somut adım attığında gelir.

Belediye başkanının sağlam bir kampanya operasyonu yoktur. Adını oy pusulasına sokmak için küçük bir dilekçe çabası, hüküm süren bir belediye başkanı için olağandışı ve bu yıl herhangi bir kampanya etkinliği düzenlemedi. 2021 kampanyasının bu aşamasında onun için çalışan en önemli siyasi danışmanlardan bazıları ekibine katılmadı.

Bay Adams'ın bağış toplama da yavaşladı ve New York City Kampanya Finans Kurulu'nun “yasalara karşı eşleşen fonların yasasını ihlal ettiğini” tespit ettikten sonra kamuoyu sözleşmesi alması pek olası değildir. Belediye başkanı programın bir parçası olarak 4.3 milyon ABD dolarına kadar olmuştu.

Bayan Bichotte Hermonyn, Bay Cuomo'nun istifasına göre başsavcının bir raporuna göre, seçilen memurların bir korosunun bir parçasıydı. Bay Cuomo'nun suçlu olmadığı için onayıyla rahat hissettiğini söyledi.

Bichotte Hermonyn, “Hayatta kalan bir cinsel saldırı ve kadın hakları için bir şampiyon olarak, çoğudan daha fazlasını biliyorum, herhangi bir suçlamayı nasıl ciddi şekilde tedavi etmemiz gerektiğini ve özellikle güçlü olanlara karşı konuşmanın ne kadar zor olabileceğini” söyledi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu ciddi suçlamalar söz konusu olduğunda kamuoyu mahkemesine değil, mahkemeye güvenmeliyiz.”

Bayan Bichotte Hermonyn'in kocası Edu Hermonyn, Merkür halkla ilişkileri için çalışıyor ve Bay Cuomo'nun kampanyasını tavsiyede bulunan ekibin bir parçası.

Brooklyn'deki Devlet Demokrat Komitesi üyesi ve bölge müdürü Bay Hermony, daha önce Bay Adam'ın kampanyası üzerinde çalıştı ve belediye başkanı tarafından stratejik girişimler için kıdemli danışman olarak işe alındı, ancak yöneticilerin çalışanlarının siyasi partilerde yönetim pozisyonlarını tutmasını engelleyen kurallar hakkında sorulardan sonra istifa etti.

Bayan Bichotte Hermonyn'in ayrılması, belediye başkanının koalisyonundan bir dizi son çıkışın bir parçası. Bronx ilçesinin eski başkanı Ruben Diaz Jr., yakın zamanda Bay Cuomo'nun yanı sıra Bay Adams'ın yakın bir müttefiki olan Yukarı Manhattan'daki East Harlem'in bir üyesi olan Eddie Gibbs'i destekledi.

Temsilci Adriano Espaillat, yakınlarındaki insanlara, göçün uygulanmasında Trump yönetimi ile işbirliği açısından belediye başkanını desteklemenin zor olacağını bildirdi.

Bayan Bichotte Hermonyn, Bay Adams ile kararı hakkında bilgilendirmek için konuştuğunu ve yeniden seçim için koşmayı planladığını açıkça belirttiğini söyledi.

“Bu onay, Adem Belediye Başkanı'na karşı değil, vali yanlısı Cuomo'dur.” Dedi.

Ayrıca, Bay Adams'ın bağımsız bir koşu olarak bahsettiği New York Post'taki son bir hikayeye atıfta bulundu ve Demokratları desteklemenin benim görevim olduğunu söyledi.

Azalan koalisyonuna rağmen, Bay Adams sadece koştuğunda ısrar etti, aynı zamanda kazanacağını da söyledi.

“Notlar yarış kazanmayın. Kapı vurma, ”dedi Adams kısa bir süre önce bir basın toplantısında. “Ben sağlam, sağlam bir aktivistim. Net ve gevrek bir mesajı nasıl ifade edeceğimi biliyorum. Ve bunu yapacağım. “