Zico’yu Udinese’ye getiren eski spor direktörü Dal Cin: “Şimdi daha koyu olanları alıyorlar”. Sonra bahaneler – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
934
0
0
Lignano Sabbiadoro’nun “Speciale Calciomercato” yayınında Sky Sport stüdyolarında gergin anlar yaşandı. Udinese’nin tarihi eski sportif direktörü, 80’lerde Zico’yu Friuli’ye getiren adam, Gianluca Di Marzio’nun mikrofonunda dün ve bugünün piyasasının karşılaştırılmasına ilişkin bir soruyu yanıtlarken, “Başladık. bugün artık olmayanlardan, gençlik sektöründen. Bugün önceden bitmiş, önceden şekillendirilmiş, rengi normalden biraz daha koyu yapıyorlar…”.

Zico’ya yasa dışı yollardan para ödediğini birkaç dakika içinde içtenlikle itiraf eden ve ardından İtalyan takımlarında çok fazla “renk” olduğundan bahseden Franco Dal Cin. Ne kadar eksik. pic.twitter.com/HqgK8rt2M1

— Antonio Rudy Guede (@DaznForza) 19 Haziran 2023
Stüdyoda programın sunucusu Alessandro Bonan onun sözünü kesti. Dal Cin, birkaç dakika sonra sadece merhaba demek için ortaya çıktı. Ancak rahatsız edici sözlerin yer aldığı video anında viral oldu ve tartışmalara yol açtı. Sonra “Il Messaggero Veneto” gazetesinden özürler geldi: “Talihsiz sözler kullandım, asla ırkçı olmadım” diye açıkladı Dal Cin – Yirmi yıl boyunca oğlum Michele ve ben Nijerya’nın Lagos şehrinde bir futbol okulu yönettik. üzerine nakış işlemek istiyor, devam edin.