Zeman, serebral iskemi için hastaneye yatırıldı – futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,062
0
0
Zdenek Zeman “uyanık, doktorlarla işbirliği yapıyor ve tedavilere tepki veriyor”. Bohem teknisyeninin sağlığı haberi, dünden beri Roma'daki poliklinik Gemelli'nin yoğun bakım ünitesinde şüpheli serebral iskemi için hastaneye yatırıldı. Koşulları istikrarlıdır, 77 yaş arası, Roma'nın eski koçu, Lazio, Foggara ve Pescara, daha fazla sınav ve tespit tepki vermiştir. Hareket ve dilde zorluk, prognoz ayrılmış durumda.

Zeman hastaneye kaldırıldı, hayranların Totti ile fotoğraflar arasında sosyal ağlardaki kaygısı ve mesajlar: “Daje Mister!”

Marco Juric tarafından

27 Şubat 2025

Prag'da doğan 77 yaşında olan Zeman, arkasında 55 yıllık banklar var: Roma, Lazio, Napoli, Fenerbache'nin (1986-1987'nin olağanüstü mevsimlerini ve 2011-2012'de ve Pescara'nın 2011-2012'de ve aynı zamanda son zamanlarda son zamanlarda son zamanlarda olduğu gibi diğer şeylerin arasında eğitim aldı. Serie A, Bologna dokuzuncu günün iyileşmesinde Milan 2-1'i yener.

Dünden önce ve birkaç gün boyunca Zeman konuşmak için mücadele etti. Papa Francis'in de hastaneye kaldırıldığı hastaneye gitme kararı olana kadar, durumun kesinlikle ciddi olduğu anlaşıldı. Zeman, anti -toplama ve antikoagülan tedaviye tabi tutulacak olan serebrovasküler tedavi bölümü olan inme ünitesine acilen taşındı. “Daha önceki kardiyolojik komorbiditesi ve önceki inme olan hastalarda mukavemet eksiklikleri ve serebral iskemi ile uyumlu bir dil üretim bozukluğu” hemen bulundu: iyi konuşmamaya ek olarak, sağ bacağın uyuşması vardı. Bir alarm tetiklemek için yeterli. Cidden.