Wanda Nara lösemi haberi yayan gazetelere karşı – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
934
0
0
Wanda Nara sessizliği bozar, iyi olmadığını doğrular (açıkça lösemiden bahsetmese bile, ed), ama havasını alır ve karşı saldırıya geçer. Mauro Icardi’nin eşi, sağlık açısından yaşadığı zor anlara Instagram’da yayınladığı uzun bir paylaşımla açıklık getirmek istedi: “Çarşamba günü, genellikle her seyahatimde ya da yılda bir kez yaptığım gibi, kendi kendime rutin bir analiz yapmaya karar verdim. Bazı değerler negatif çıktı ve iyi giden diğer kontrollerle bütünleşmek için hastaneye yatmaya karar verdim. Perşembe günü, her zaman yalnız, özel bir yerde daha fazla araştırma yapmak için o klinikten ayrıldım. Daha fazla bilgi almak için yaptım, dedi.

Arjantin’den şok: “Wanda Nara lösemi hastası”. Buenos Aires’te hastaneye kaldırıldı, Avrupa gezisi iptal edildi

14 Temmuz 2023

“Çocuklarıma bende olmayan bir gazeteci tarafından doğrulanan teşhis kondu”

Ardından korku ve öfkeyi belli ederek, “Bütün anneler gibi ben de korkularımı ve endişelerimi çocuklarımdan saklamaya çalıştım. En önemlisi de henüz kesin bir teşhis koyamadığım için. Maalesef cuma günü bir doktordan teyit aldılar. gazeteci (Jorge Lanata, Arjantinli Radio Mitra muhabiri, ed) bende olmayan bir teşhis. Tıp kesin değil ve o anda ilk testlerimin üzerinden 24 saat bile geçmemişti. Çocuklarım her zaman her şeyi öğrendiler. ben her zaman konuştum ve bu sefer de bir istisna olmazdım. Ama bunu elimde daha fazla sonuçla ve zamanlarımla yapmayı seçerdim”.

“Daha ileri testler için bekliyorum ve profesyonellerin endikasyonlarını takip ediyorum”

MasterChef Arjantin’in sunucusu tedavi sürecini çoktan başlattığını söyleyerek sözlerini bitiriyor: “Zaten evdeyim, ileri testleri bekliyorum ve bana eşlik eden profesyonellerin talimatlarına uyuyorum. Her şeyden önce bunu gizli tutacağım. çocuklarımı koruyun. Bana olan sevginizi bana gösterdikleri için aileme, her arkadaşıma ve her birinize teşekkür ediyorum.”