Wanda Nara hastalığını doğruladı: ‘Icardi emekli olmayı düşündü’ – Football

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
934
0
0
“Hemşireler bana sarılıp ağladılar. ‘Öleceğim ve bana söylemeyecekler’ diye düşündüm. Hala şoktayım”. Böylece hikayesi başlar Wanda Nara Arjantinli gazeteci arkadaşı Ángel de Brito’ya. Karısına göre son haftalarda çıkan dedikoduları aslında doğrulayan sözler. Mauro Icardi lösemi hastası olacaktı.

Wanda Nara: ”Ailem mahvoldu”

Gazeteci hastalığın adından bahsetmiyor (“bana söyledi ama o söylemeden ben o kelimeyi söylemeyeceğim”) ama hikayeden durumun ne kadar karmaşık olduğunu anlıyoruz. Arjantinli showgirl, “Televizyondan öğrendim, kimse bana bir şey söylemedi” diyor. Ne olduğunu anlamadığım için panikledim. Beş test yaptım anormal değerler çıktı, doktorların şüpheleri vardı ama biyopsi sonucu gelene kadar bana teşhis koymadılar”.

”Icardi emekli olmayı düşündü”

Anlaşılır bir şekilde, eski futbolcu Maxi Lopez’den üç ve Icardi’den iki çocuğu olan Wanda’nın ailesi başta olmak üzere herkesi şoke eden bir haber. Mauro kariyerinden ayrılmayı düşündü – Ángel de Brito, Wanda Nara’nın mesajını okumaya devam ediyor – kız kardeşim Zaira tatilden döndü, annem yerde yatıyordu ve çocuklarım duydukları yüzünden ağlıyorlardı. Güçlendim ama her şey çöktü”. Geçen hafta sonu eski Inter santraforu, eşiyle birlikte Türkiye şampiyonluğunu kazanan ve kendisini PSG’den 10 milyona satın alan Galatasaray ile yeni bir sözleşme imzalamak için İstanbul’a döndü. Onlar için büyük bir kalabalık ve Giallorossi hayranlarından “Geçmiş olsun Wanda Nara” kadını destekleyen bir pankart.

Wanda Nara: “Çocuklarım hastalığı gazetelerden öğrendi”

18 Temmuz 2023

Arjantin’deki Tedaviler

Arjantin medyasına göre Wanda, Milan’da 15 yıldır güvendiği bir doktor olmasına rağmen tedavisine kendi ülkesinde devam edecek. Şov kızı, hematolojik hastalıklar konusunda uzmanlaşmış bir merkez olan Buenos Aires’teki Fundaleu hastanesinde tedaviye başladı: “Hastalığın tespit edildiği kurumda onu tedavi eden doktorlardan çok memnun”, diyor yine de Brito. Zorluk, sizin de kabul ettiğiniz gibi, ”yavaş geçecek”. Ancak Wanda’nın Türkiye’ye gitmeden önce o testleri atlamak üzere olduğunu düşünmek: ”Çok şükür yaptım”. Önündeki aylar kesinlikle basit olmayacak olsa bile.

konular