Vlahovic ve Kolo Muani, röle kalır. Motta: “Sadece zaman olduğunda birlikte”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,030
0
0
Turin – Kolo Muani ve Vlahovic hala ilişki kurmaya mahkumdur. “Ana geldiğinde birlikte oynayacaklar, biri olmazsa, diğeri olmaz. Ya da hiçbiri. Önemli olan, saldırgan ve savunma seviyesindeki ekibin çalışmasıdır, “diye açıklıyor Thiago Motta, ekstra -lounge merkezinin ileriye doğru bir çift olmayacağını, ancak Juventus'un bir diziden beklenmesi nedeniyle değişeceğini öne sürüyor. Kapat Maçları: Dönüş bir zorunluluktur.

Kolo Muani Motta için İyi Haber: Vlahovic onun yanında yer arıyor

Emanuele Gamba tarafından

03 Şubat 2025

Como Vlahovic'te tercih edilen kısım

Cuma akşamı Como'da 2025'te şampiyonada asla sahibi olmayan Vlahovic'e dokunabilirdi: sadece Benfica ile Şampiyonlar Ligi'ndeydi, ancak sadece Kolo Muani henüz listeye eklenemedi. “Ve her durumda sadece ikisinden bahsetmek basittir, en önemli şey kolektiftir”. Thiago Motta'ya göre, bu oyun Kolo Muani veya Vlahovic, ekibin doğasında ve saldırı yolunda hiçbir şeyi değiştirmiyor ve bu nedenle zamandan en iyi merkezi olarak düşündüğü şeyleri seçecek. Şimdiye kadar her zaman Fransızca seçti. “Dusan ve Randal aynı işi yapmak zorundalar: karşıt savunmanın nasıl baskı yaptığına bağlı olarak topla tanışmak veya derinlemesine ve sonunda bölgeye girmek ve skor yapmak zorundalar. Onlar temel şeyler. Ama aynı zamanda ilk savunucular olmalılar, top kaybedersek hemen saldırıyorlar, geri dönmeliler. Bazen iyi yaparlar, diğerleri daha az. Ancak futbol gelişti ve birçok şeyin nasıl yapılacağını bilmelisiniz. “

Juventus-Empoli 4-1: Brace tarafından Kolo Muani, ayrıca Vlahovic ve Conceicao golünde. Tuscan devrildi

Emanuele Gamba tarafından

02 Şubat 2025

İndirimli karakteri alıyorum

Bu son husus, Vlahovic lehine çok fazla oynamıyor gibi görünmüyor, kesinlikle toplam forvetin tipik örneği değilken, Kolo Muani her şeyden önce fedakarlık ruhu için biliniyor. Ancak Sırp, şimdiye kadar iç rekabete gurur duydu ve iyi bir karakter tutumu gösterdi. “Ama bu”, Motta, “Bunu kabul ediyorum, bir grupta çalışabilmek önemlidir. Şimdiye kadar Vlahovic'in oynamadığı zaman bile kusursuz bir tavrı vardı, her zaman kararları kabul etti. “Ama aynı zamanda, Juventus'tan uzak bir gelecek düşünün.

Ağustos ayına kıyasla bir como

Juventus-Como şampiyonanın ilk maçıydı, herhangi bir komplikasyon olmadan 3-0 sona erdi, ancak bu iki eğitim zamanla, pazar ve Bianconeri durumunda kazalarla değiştirildi: Como'nun dokuz sahibi de olabilir. Bu meydan okumadan farklı. “Fabregas çok hırslı bir koç,” diyor Thiago Motta. “Her zaman güçlü takımlara karşı bile saldırmaya çalışın, futbolda iyi oynuyor, oyunu kazanmak istiyor. Çok hazır ve çok iyi olduğunu gösteriyor. “