Totti: “Roma'da Ancelotti'yi isterim. Ocak ayında Serie A'ya dönebilirim ”. Ve onu kimin aradığını açıkça ortaya koyuyor – futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,061
0
0
ROMA – Roma'nın, Roma'dan, geçmişin, şimdiki zamanın, geleceğin. Francesco Totti, misafir Antonio Cassano Ve Daniele Adani Twitch'teki şanzımanda, Viva El FutbolGiallorossi'deki eski refakatçi ile Serie A üzerindeki analizle çok alternatif şakalar konuştu ve bağlı kullanıcılara bazı kepçe veriyor. “Sen kazandınız”, tabiri caizse, Totti'nin kendi yolunda cevap verdiği Cassano'dan hoş karşılandı. “MacChé, ben harikayım. Hadi saat 21.00'de zaten uyuyorum, yakında yapalım, şimdi belli bir yaşım var. Bunun yerine, daha fazla frenin yok, saçmalık diyorsun. Ama sen dürüstsin”.

Totti: “Bana Roma'dan ayrılmamı söyledikleri için yükseldim”

Totti son dönemine Roma'ya ve futbolcu kariyerinin sonunda döndü. “Yılın ortasında şirket bana devam etmek isteyip istemediğime karar vermemi söyledi. İyi olduğumu ve sahibi gibi davranmadan ücretsiz kalacağımı söyledim. Sonra üç gün sonra bunun son derbim olacağını söylediler. Yollar için ayağa kalktım”.

Totti ve Moratti'nin Inter kurumu

Eski Giallorossi kaptanı, eski bir pazar planının nasıl gittiğini de açıkladı.İç içe. “Moratti O bir beyefendi, bir numara, ama bazı ifadelerini sevmedim. Duyular Beni asla satmak istemedi, bu konuda nedenler hissetmedi. Bu yüzden en fazla tam tersi oldu: Moratti ve Inter beni istedi, ama duyular için her zaman yaşanamazdım. Başkan Sensi için ve benim için de hiç bir tartışma olmadı: Her zaman Roma'da kalmak istedim, gerçek bu “.

Ranieri, bir kalkan ritmi. Çünkü sayılar hala Roma'nın geleceği olabileceğini söylüyor

Niccolò Maurelli

03 Mart 2025

Totti: “Ancelotti'nin Roma'dan olmasını istiyorum, ama gelmeyecek”

Totti daha sonra yaz aylarında yeni koçu seçmek zorunda kalacak olan Roma'ya mevcut işlere odaklandı. “Ranieri İyi gidiyor, ama kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Kalmaya karar verirse, ona işaret ederler. Roma'ya hizmet eder AncelottiAma gelmiyor. Eğer şöyle derdi: “Tamam, ama takım nedir? Çünkü bununla gelmiyorum. Set -up ve omurgayı değiştirmelisiniz. “Teknik direktör olmak zorunda olsaydım, Ancelotti'ye giderdim, eğer telefonu kaldırsaydım belki farklı olurdum. Gasperi? Beni deli etmese bile iyi bir koç. Tüm alanda birine karşı oynayın, onunla asla oynayamadık. Eğitimi ile Cumartesi günü geri çekilmede kendimi sunardım. Ama Atalanta ile harika bir şampiyonluk yapıyor, oyununu görmek güzel. “Ve sonra eski on numaranın onaylanması De Zerbi: “Gerçekten beğendim, umarım bir gün harika bir koç olur, kesinlikle olacak. Ancak Roma'da bir soru işareti olurdu, başlangıçta meydanın onu kabul etmek için mücadele edeceğini bilmek, çünkü orta koçlara alıştıkları için.

Gizem Ocak ayında alınan teklifi açıkladı

Ve sonra, bir teklifin arka planı Ocak ayında geldi. Rol? On numara, sahada. Harika bir nüanslı dönüş. “Totti itiraf etti – oyuna geri dönme olasılığı. Takıma söyleyemem, İtalya'daydı, Serie A. Gerçekten iyiydim, her gün günde iki saat eğitim aldım ama birçok şeyi değiştirmeliydim … Şehirleri değiştirmeliydim “. Ancak, eski kaptan, Enigma'nın kolay bir çözümüne yol açan bir ipucu sağladı:” Sadece Cassano yakınlarında yaşamam gerektiğini söylüyorum.