SELENA GOMEZ VÜCUDUNU ELEŞTİRENLERE YANIT VERDİ

Bilgin

Global Mod
Global Mod
18 Eki 2020
558
0
16
SELENA GOMEZ VÜCUDUNU ELEŞTİRENLERE YANIT VERDİ Selena Gomez toplumsal medyada kendisini eleştirenlere karşılık verdi. TikTok kıssaları üzerinden bir paylaşım yapan Gomez, “İnce kalmaya çalışıyorum fakat Jack in the Box’a gittim ve dört taco, üç egg roll, soğan halkası ve tavuklu sandviç aldım. Dürüst olmak gerekirse kilom umrumda değil zira beşerler her türlü eleştiriyor. ‘Çok zayıfsın,’ ‘oldukça kilolusun,’ ‘bu üzerine olmamış,’” dedi. Her ne yaparsa yapsın toplumsal medyada tenkitler olacağını kabul ettiğini söyleyen Gomez, hiç kimseyi umursamadan istediğini yediğini belirtti.

TikTok paylaşımını daha da mükemmel bir biçimde bitiren Gomez, “Olduğum üzere harikayım. Kıssanın iletisi? Güle güle. Lütfen bana bu sözümden bir tabela yaptırabileceğimi söyleyin,” dedi. Daha evvel de internetteki zorbalıktan bahseden Gomez, tenkitlerin 2015’teki ‘Revival’ albümü kapağından daha sonra daha da arttığını anlatmıştı.

2015’te Us Weekly’e konuşan Gomez, havalimanından çıkarken insanların, “Şişmansın!” diye bağırdığını söylemiş oldu. Denetimden çıkan yorumlara karşı terapiye gitmeye karar veren Gomez, albüm kapağının da bunu temsil ettiğini söylemişti, “Kilo almış olsam da bunun değeri yok. Bu fotoğrafın manası bu.”

Sıhhat meselelerini anlatmaktan çekinmeyen Gomez, lupus uğraşının yanı sıra böbrek ameliyatından da bahsetmişti. Geçtiğimiz Ağustos ayında Rare Beauty markasının lansmanını yapan Gomez, “Kilom epeyce değişiyor bu yüzden kelam konusu kilom olunca derimi kalınlaştırdım ve aslında hiç bir değeri olmadığını anladım. Yorumların hepsi nefret dolu, o kadar,” demişti.