Sassuolo, Serie A'ya terfi etti. Fabio Grosso'nun ekibinin psikologdan diyete

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,146
0
0
Geleceğe tatlı bir dönüş. Hoş ama anında, zaman kaybetmeden. Çünkü Sassuolo içinde Serie B Çok hızlı koştu, sanki acelesi varmış gibi Serie A'da tanıtım Şampiyonanın doğal sonucundan beş gün önce. Bir yıl önce bir küme düşmenin rectory cehennemi iniş gibi görünen kişi – seyahat arkadaşları Salernitana ve Frosinone sırasıyla son ve on ikinci – şehir dışına sessiz bir yolculuğun renklerini aldı. Ve Neroverde Makinesi Pilot Fabio Grosso Sadece emin olmak için Serie'ye bir kuyuda park etmeye karar verdi. Frosinon İki yıl önce. Derbide dünkü Modena'ya karşı zaferden sonra, bugünkü 2-2'lik çekiliş Baharat üçüncüsü (şimdi liderler tarafından -16'da) a Mantua.

“Serie B sıralaması”

Sassuolo Şampiyonası

Tek yenilgi – 4 – hepsi harika takımlara karşı geldi (Cremonese, Pisa, Spezia Ve Palermo), ancak grubun geri kalanıyla tutulan ritim yerçekimini uyguladı. Tabii ki, Benevento'nun önceliği sağlam kalıyor – 2020'de bitmeden yedi tur teşvik edildi – ancak Serie A da Sassuolo'ya doğru izlenen yol hala geri çekilmeyi ve incelenmeyi hak ediyor. Sanki diğer takımlar için bir modelmiş gibi. Sahadaki numaralardan başlayarak. Ezici bir saldırıdan (73 gol, oyun başına ikiden fazla) önderlik etti. Laurienté (15 golle sıralamada ikinci), Mulattieri (9) e Pierini (10), sabit bir sahip bile değil. Her zaman yeşil (siyah) unutmadan BerardiAşil tendonunda kötü yaralanmadan sonra yardımcının tacını tekrar göz önünde bulundurdu (25 maçta 12).

Büyük, röportaj: “Ben Berlin'in cezası değilim, hayat bu atışın ötesinde”

Muhabirimiz Maurizio Crosetti tarafından

26 Mart 2025

Sassuolo ne kadar büyük oynuyor

İyi yağlanmış bir teçhizatın unsurları, minutage tüm ekibin üzerine yayılmada iyi, büyük ellerinden. 4-3-3'ünde Berlin 2006'nın mavi kahramanı 4-2-3-1'e dönüştü. Thorstvedt Her şeyden önce, topuk yaralanması için durmaya kadar trokarda (7 gol) ölümcül. Genç bir gülün birçok kahramanından sadece biri – B – ve sürdürülebilir sezonda sahaya çıkan oyuncuların ortalama yaşına göre üçüncüsü. Çünkü şampiyonadaki başarı sağlam bir kurumsal projenin seçimlerini yansıtıyor.

Sassuolo, Rosa düşüşten sonra uzak zaman değil

CEO tarafından kurulan Giovanni Carnevalispor direktörü ile birlikte Francesco Palmieri B için çok güçlü bir ekip inşa etti – ya da daha doğrusu – bu şekilde Sassuolo, büyük isimleri vermeden ve Serie A'da istikrarlı bir geleceğe yönelik greftlerle ekibi güçlendirmeden kimlik bloğunu korudu: Bonifazi ile Mazzitelli geçim Yeşil. Ayrıca, nispeten sağlıklı bir bütçe nefes alan – 2023'te 7 milyon avro kırmızıya kadar – nispeten sağlıklı bir bütçe nefes alan – nispeten sağlıklı bir bütçe nefes alan (düşmüş ekiplere yardım eden finansal araç) tarafından garanti edilen 25 milyonun iyi yönetimi sayesinde – sponsorun finansal desteği sayesinde – Maviye ve eski sermaye kazançlarına. TV hakları gelirleri açısından 26 milyon olacak olan yakın promosyondan elde edilen paradan bahsetmiyorum bile.

Zihinsel yönün önemi

Yıllarca yıllardır spor psikoloğuna güvenen Sassuolo projesinin merkezinde yer alan zafer, zihinsel yönü için malzemeler listesinde Andrea Menozziaçıklandığı gibi Gazzetta di modena. “Futbolda hala sporcuların zihinsel yönü üzerinde çok az çalışma var. Birçok adam gördüm – Migrezzi'yi Migrezzi'yi Mapei Futbol Merkezi'ndeki bir toplantıda – yaptıklarına olan sevgiyi kaybetmek ve profesyonellik yarışında kaybolmak için her şeyi zihinsel olarak yönetemedikleri için” açıkladı.

Sassuolo oyuncularının diyeti

Ancak Sassuolo'nun başarısı da masada oynanıyor. “Diyet genellikle sadece her gün kesinlikle saygı duyulacak bir kağıt olarak görülür, ancak öyle değil. Bir yaşam tarzını temsil ediyor,” diye açıkladı kulübün diyetisyenini Davide Tonelli. Örneğin, oyundan önceki iki gün içinde, oyuncular karbonhidrat açısından zengin belirli yemekler yaparlar. Sonra makarna, pirinç ve patates. Hayalleri beslemek için yeterli.