Şampiyonlar Ligi Saldırısı: Lautaro ve Taremi Juve'i yenmek için zirvenin avına inter

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,029
0
0
Saldırı, Şampiyonlar Ligi'nin saldırısı olacak. İç içe play-off'lardan gitmeden doğrudan 16 tura hak kazanmak. Thuram şeklin yüzde merkezinde değil ve sadece tezgah için mevcutken, sol ayak bileğine bir kontüzyonla mücadele ettiği için, aslında Taremi Alanı bölmek için Lautaro. İranlı şimdiye kadar istihdam edildi İnzaghi Avrupa'da şampiyonadan daha fazla sahibi olarak, ancak kendisini iki nedenden dolayı çok önemli bir oyun oynarken bulur: çünkü bu gece Turin'de Juve'ye karşı (20.45) İtalya'nın derbisidir ve çünkü Napoli'nin çekilmesinden sonra Lazio'ya karşı Olimpico, Nerazzurri kazanan Antonio Conte'nin Scudetto yarışında ekibinin üstesinden gelme fırsatına sahip olacaktı.

Juve ve Inter, karşıtlar arasındaki meydan okuma: Inzaghi önceliğe yöneliyor

Emanuele Gamba ve Franco Vanni

16 Şubat 2025

Beni hedef arıyorum

Taremi şimdiye kadar, takımın oyununa ve tutum için verdiği katkı için koçunu tebrik etti. “Hem limanda hem de milli takımında her zaman sahibi olmaya alışkındı. Burada farklı, ama her zaman kendini olumlu bir şekilde ayarlıyor, “dedi Inzaghi Juventus -Inter basın toplantısında. Ve gerçekten kilidini açmasını bekleyin. Şimdiye kadar Bushehr'den 32 yıllık -old tarlaya ayak bastı 28 maçta, tüm yarışmalar arasında, 1.162 dakika oynuyor ve beş gol atıyor: biri İtalyan Kupası'nda, biri Süper Kupa'da, Diğeri Şampiyonada, Lecce'de. sadece son günlerde hedeflere ulaştı.

Otobüsle lazio-napoli manzarası

Pinetina'daki son eğitimde Inzaghi, önceki günlerde yapıldığı gibi esas olarak savunma kalıplarını denedi. Amaç, San Siro'daki ilk bacağında Motta'nın ekibine karşı 4-4'e yol açan gözetim ve hataları tekrarlamak değil. Daha sonra saat 17.30'da ekip, Turin geri çekilmesine ulaşmak için Appiano Gentile'den ayrıldı. Nerazzurri oyuncuları böylece Napoli maçının ilk bölümünü otobüsle gördüler. Geçmişte, sezon boyunca Kaptan Lautaro'nun ekibine şans getiren bir durum.

Inzaghi: “Inter'e karşı bir hata olduğunda, neredeyse hiç konuşmazsınız. Thuram evetten daha fazla değil “

Muhabirimiz Franco Vanni tarafından

15 Şubat 2025

Savunma Merkezinde Acerbi

Beni bir kenara bırak on bir başlangıç Inzaghi tarafından Allianz Stadyumu yarışı için seçilen çok titizden oluşmalıdır. Sommer'in önünde, savunma üçünün ortasında Acerbi de Vrij'e tercih edilmelidir. Kalçalarında, Pavard ve Sopa. Yönde olacak Calhanoglubir ay uzakta tutan çift kas hasarından sonra en iyi şekli iyileştiriyor. Sağ mezzala, sedye. Solda Mkhitaryan. Dimarco, bir etkiden geri dönen grupların içine girer ve diskalifiye edilmeden dönen Dumfries. Olası eğitim (3-5-2) Sommer-Pavard, Acerbi, Bastoni-Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitryan, Dimarco-Lautaro, Thuram.