“Sağımda oturan bir kadınla konuşmaya başladım.”

Canan

Global Mod
Global Mod
25 Mar 2021
2,325
0
0
“Sağımda oturan bir kadınla konuşmaya başladım.”
İyi koltuk

Sevgili Günlük:

Kocam ve ben 2000'lerin başında ilk kez New York'ta oynadığında “Take Me Out” için bilet var.

Sahneye yakın yerlerimiz vardı ve sağımda oturan bir kadınla kalın bir Teksas aksanı olan bir konuşmaya başladım.

O ve bir erkek meslektaşı bir iş gezisindeydi ve maalesef yan yana olmayan son dakika biletleri vardı.

Sen ve ben parçayı tartıştık. Gözdeki bir ışıltı ile meslektaşının ona sahneye en yakın koltuk verdiğini, böylece çıplak sahnelerde daha iyi bir manzaraya sahip olmasını söyledi. Mola sırasında değişmeyi planladılar.

İlk çıplak duş sahnesinin başında, kaburgalarımda bir yumruk hissettim. Bana büyük bir sırıtma ile bakan yeni arkadaşımın etrafında döndüm.

Mola sırasında değişmedi.

– Elka Grisham

Uzun gün

Sevgili Günlük:

Javits Center'daki badem şovu standlarının navigasyonunun uzun bir gününden sonra 7 trene doğru yol aldım. Birisi girdiğinde, arabada geldiğim boş bir yer vardı. İçinde minnetle battım.

Yanımda, içeriği olan büyük bir tuval torbasına ellerini koyan gri bir kadın vardı. Hissettiğim kadar yorgun görünüyordu.

Aniden bir anı ortaya çıktı: bir arkadaşım bir zamanlar erkek arkadaşından gerçekten istediği her şeyin uzun bir günün ardından basit bir tanınma olduğunu hayal kırıklığına uğrattı: “Günün nasıldı canım?”

Gülümsedim ve sonra kadına döndüm.

“Günün nasıldı?” Diye sordum.

Biraz yorgun gülümseme teklif etti.

“Uzun zaman önceydi,” dedi. “Eve gelmek, sessiz bir akşam yemeği yemeyi ve ayaklarımı kaldırmayı bekleyemem.”

Başını salladım.

Biz başka hiçbir söz alışverişinde bulunmadık. Konuşmanın enerjisi orada değildi.

Queensboro Plaza'daki tren yavaşladığında, kadın durdu, ayrılmaya hazırdı, sonra durdu ve gözlerimi karşılamak için döndü.

“Sorduğunuz için teşekkür ederim,” dedi kalabalığa kaybolmadan önce.

– Carol Bradbury

Tatil için evde

Sevgili Günlük:

Tatiller için Boston'dan evde, Dean ve Dylan ve ben Angelika'da “Anora” gördük çünkü kış tatili sırasında hala son kişilerdik.

Sonra şehir merkezine gittik ve tüm filmden gülen filme ve yanımızda güldük.

Yol istasyonuna gitmek için 23. caddede kapıyı kapatmak istedim. Dylan ve Dean, Q trenini yakalamak için 33. Caddeye gitmek istediler.

Soğuk rüzgar yüzlerimizde sertçe patladığında birkaç blok geri döndük.

“Bahar tatilleri için tekrar görüşürüz,” dedim dönmeye hazır olduğumda.

Dylan, “Sanırım bazı okul arkadaşlarıyla bir bahar tatili gezisinde olacağım,” dedi.

“Sırayla,” dedim. “Peki, aksi takdirde bir süre. Seni seviyorum kardeşim, görüşürüz. “

“Hayır kardeşim,” dedi Dean. “33'e gidin. Orada bir yol istasyonu da var. “

Ve böylece Empire State Binası olan şehir merkezindeki mesafeye devam ettik. 33 yaşında veda ettik.

Son treni eve yakaladım.

– Ryan Rizvi

Güneşli taraf

Sevgili Günlük:

Soğuk bir günde, bir arkadaşım ve ben Yukarı Batı Yakası'ndaki bir restoranda öğle yemeği için bir araya geldik.

Dışarı çıktığımızda, Amsterdam Bulvarı'nı geçecek ışığa sahiptik, bu yüzden sokağın güneşli bir tarafı olduğu ortaya çıktık.

Geçtiğimizde “sokağın güneşli tarafında” şarkı söylemeye başladık. Köşeye geldiğimizde şarkının ortasındaydık ve 79. Caddeyi geçmeden önce bekledik.

“İzin verirseniz?” Diye sordu orada duran bir kadın.

Başını salladım ve doğrudan katıldı.

– Dorothy Cantor

Gidip gelmek

Sevgili Günlük:

M57 otobüsü oraya geldiğimde durağımdan yeni çekilmişti.

Sürücü, kaldırımdan sadece birkaç metre uzaklıkta trafik sınırına erimeye devam edebilir mi? Beni hiç görmemiş ve şikayet ve umutlu görünüyordu mıydı? Görünüşe göre hayır.

57. Cadde ve Sekiz Cadde'de bir sonraki durakta yakalamaya karar verdim.

Bir sırt çantası, bir omuz çantası ve yiyeceklerle dolu bir alışveriş çantası ile tartıldı, ben giderken mümkün olduğunca çabuk bitti.

Otobüs durağa çarptı, ancak birkaç kişi içeri girmeyi beklediği için dışarı çıkmadan önce yaptım.

Adımları rahatsız ettiğimde, kıdemli metrokardımı avladım.

Sürücü, eliyle göz teması kurmadan yüz kutusunu kapladı.

“Bugün yeterince çalıştın,” dedi.

– Elinor Lipman

Okumak için Tüm son girişler Ve bizim Gönderme Yönergeleri. Bizi E -Mail tarafından kullanın diary@Haber veya takip et
@Nytmetro Twitter'da.

Agnes Lee'nin çizimleri