Roma, Ranieri'nin hakeme karşı öfkesi: “Oyunu limanda kazanmak istedi”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,029
0
0
Èun Claudio Ranieri Ölümden sonra, gökyüzüne ne sunan Porto'da Roma Europa Ligi playofflarının ilk ayağında. Giallorossi teknisyeninin manzaralarında hakemin hakemi olan Alman Tobias Stieler. “Benim için penaltı bölgesinde bir şeyleri limanda kazanmak için bekliyordu, bu açık. Çocuklar bunun için gergindiler, böyle bir şey yapamazsın. Bir yatkınlık algıladım mı? Benimkinden asla protesto etmemesini istemiştim çünkü böyle ifade ediyor. Hakem işini yapıyor ve iyi yaptığına ikna oldu. Sekiz bizim için ve sınır dışı edilme konusunda uyardı (Cristante, ed). Birisi oradaydı ama sonra daha fazlası vardı, “dedi Ranieri.

Porto-roma 1-1, giallorossi on direnir. Yeterlilik Olimpico'da karar verilecek

Niccolò Maurelli

13 Şubat 2025

Rosetti'ye mesaj

Roma koçu daha sonra döndü UEFA Tasarımcısıİtalyan Roberto Rosetti: “Herkes onun ayrılmaz bir insan olduğunu biliyor, çok dürüst, ancak 22 oyunda Deplasman Takımı sadece dokuz beraberlik yaptı. Bunları biliyor musun? Halkın üflendiği ve bu atamayı yapıp yapacağınız sıcak bir alan mı? Neden bilmiyorum “.

Hakem Stielier Koné'yi uyarıyor

Hakem Stielier Koné'yi uyarıyor

Hakem Stieler, Koné (Reuters) uyarıyor

Hakeme selamlama yok

Hakemin üçlü düdüğünde Ranieri, oyuncuları kaldırmak için sahaya koştu: “Oyuncuları uzaklaştırdım. Onu selamlamalarını istemedim. Bir oyundan sonra bunu hak etmedi, bu yüzden uluslararası bir alanda bunu hak etmedi “.

Konular