Ranieri'nin ifadeleri olan 'Gasperio Roma'nın yeni koçu olmayacak'

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,104
0
0
“Geleceğe çıkan tüm antrenörleri de hariç tutabilirsiniz, bu yüzden GasperiO koç olmayacak Roma. Konuştuğum tüm bunlar dışarı çıkmadı. “Bu yüzden Claudio Ranieri Basın toplantısında Lecce ile meydan okumadan iki gün sonra. “Adını öğrenmek için son tarih? Başkan size söylemeye karar verdiğinde. O zaman size ne beklediğimizi ve nasıl yardım etmemiz gerektiğini söyleyeceğim. Eğer kalırsam bir yıl kaybedeceğim. Roma'nın geleceği değilim, kim gelip ilk gelecek ve daha iyisi,” diye ekledi.

Ranieri: “Kalırsam, bir yıl daha kaybederdik”

“Yeni Koç – Devam Ranieri – Ghisolfi ve i'yi seçeceğiz (kulübün spor direktörü, editörün notu), o zaman listeyi bu isimler arasında karar verecek Başkan'a vereceğiz. “Ranieri, gelecek sezon Giallorossi tezgahında da kalacağını hala dışladı:” Kalırsam bir yıl daha kaybederdim. Ben Roma'nın geleceği değilim, kim gelecek: önce gelecek ve daha iyi olacak “.

Ranieri: “Sonraki iki pazar için çılgın masraf yok”

Ona meydanın ruh halinin Ranieri seçeneğini ne kadar etkileyebileceğini soranlara cevap verdi: “Önemlidir, ancak kare Roma için iyi olanları sevdiğini biliyoruz. Başlangıçta, iyi gelenler iyi yapmalı ve ilk iki pazar için çılgın masraflar yapamayacağımız olduğunu bilmeliyse bile, isminin takdir edilmemesi olabilir”.

Dybala Londra'da faaliyet gösterdi: “Üç ay içinde sahaya dönecek”

Marco Juric tarafından

25 Mart 2025

Ranieri: “Dybala altı ay önce geri dönecek”

“Dybala çok iyi, operasyonun nasıl gittiğinden memnun. Şimdi beklemek zorunda.” Ranieri ayrıca ütüler altında bitirilen Arjantinli şunları söyledi: “Tıbbi personelimiz, zamanları acele etmeden veya onları geciktirmeden en iyi koşullara koymak için her şeyi yapacak. Altı aydan önce alana dönebiliriz”. Giallorossi teknik direktörü daha sonra hacılardan ve Dybala olmadan nasıl merkezi olabileceğinden bahsetti: “Herkes sadece Lorenzo değil. Kupaların 15-16'da oynamayacağı adamların uyardığını ve bana kimin kim olacağını söylemek için eğitim alacağım” konusunda uyardım.

Konular