Ranieri bugün ile gelecek arasında: “Bir sonraki Roma teknik direktörü mü? Umarım yanlış anlamayız…”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
921
0
0
Lecce'ye karşı alınan galibiyet sayesinde şampiyonada yeniden başarı elde eden Roma yine de zirveye çıkmaya çalışın Avrupa Ligi. Yarın akşam (18.45) Giallorossi, Olimpico'da Portekiz takımını ağırlayacak Braga sıralamada bir puan daha fazla olan takım (7'ye karşı 6). Union SG ve Tottenham'a karşı yapılan beraberliklerin ardından sıralama turunda kalabilmek için üç puana ihtiyaç var. “Cristante dışında herkesi iyileştirdim. Dovbyk ve Çelik mevcut” dedi Claudio Ranieri basın toplantısında. Koç, bir sonraki deplasman şampiyonası maçıyla ilgili olarak “Kupa önemli ama Como da önemli” dedi.

Ranieri, Soulé ve Pellegrini hakkında

Braga'ya karşı oynanacak maç, antrenöre daha az kullanılan oyunculara oyun süresi verme fırsatı verebilir. Mesela Soulé: “O gelecek – Ranieri'nin deyimiyle – harika bir yılın ardından Roma'ya geldi ve aynı şeyleri hemen yapacağını düşündü. Ama artık rakipler onu tanıyor ve takım değişikliğinin de etkisi oldu. Ben ve kulübümüz ona çok güveniyoruz ve ondan en iyi verimi almaya çalışacağız.” Pellegrini'nin iyileşme operasyonu devam ediyor: “Onunla sözleşme açısından konuşmadım ve gelecekte ne yapmak istediğini bilmiyorum ama o bunu hak eden bir çocuk ve onu daha sakin görüyorum. Bu En önemlisi iyi antrenman yapıyor ve özgüvenini yeniden kazanıyor.”

Lorenzo Pellegrini

Lorenzo Pellegrini (agf)

Yeni teknik direktör

Ranieri ayrıca Friedkins'in kendisine emanet ettiği danışman rolüyle Giallorossi kulübünün geleceğine de odaklanmış durumda. “Bir sonraki koçun profili mi? İyi bir koç arıyoruz. Umarız hata yapmayız. Sahiplik ve Ghisolfi ile her şeyi düşünüyoruz: bugünü ve pazarı. Geleceğin koçu bugünün önceliği değil. , bunu düşünüyoruz, inkar edemem ama kim ve nasıl olduğunun ayrıntılarına henüz girmedik.”

Konular