PRIYANKA CHOPRA VE NICK JONAS KIZLARININ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Bilgin

Global Mod
Global Mod
18 Eki 2020
558
0
16
PRIYANKA CHOPRA VE NICK JONAS KIZLARININ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI Priyanka Chopra ve Nick Jonas, kızları Malti Marie’nin birinci fotoğrafını paylaştılar. Yeni ebeveynler olarak seyahatlerini ‘rollercoaster’ olarak açıklayan ünlü çift, Anneler Günü için beklenmedik bir paylaşım yaptı. Instagram hesaplarından bir aile fotoğrafı paylaşan Chopra-Jonas çifti, hayranlarına tatlı bir sürpriz yapmış oldular. Kapalılık için Malti’nin yüzünü saklasalar da minik kızın pembe tül bir elbise ve taç taktığı görüldü.

Chopra’nın birinci Anneler Günü’nü kutlayan Nick Jonas, kutlamak için bir öteki sebep olduğunu deklare etti. 100 günü aşkın bir müddetdir ağır bakımda olan Malti Marie, sonunda konutuna kavuştu. “Bu Anneler Günü’nde, biroldukça insanın da yaşadığı ’rollercoaster’ üzere olan birkaç aya geri dönüp bakmadan duramıyoruz,” diyen Jonas, “100’ü aşkın günden daha sonra, minik kızımız sonunda konutta,” diye ekledi.

Baba olarak birinci aylarının pek güç olduğunu anlatan Jonas, bununla birlikte hastanede kızının bakımını üstüne alan hemşirelere ve hekimlere teşekkür etti. Son olarak eşi Priyank Chopra’ya duygusal bir ileti yazan Jonas, “Bana her biçimde ilham kaynağı oluyorsun ve bu yeni rolü büyük bir kararlılık ve bağlılıkla üstleniyorsun. Bu seyahate seninle birlikte çıktığım için minnettarım. Şimdiden şahane bir annesin. Anneler Günün kutlu olsun. Seni seviyorum,” diye ekledi.

Jonas’ın bildirisini Instagram hesabından paylaşan Chopra, “Bunu senden öbür kimselerle yapmazdım. Beni anne yaptığın için teşekkür ederim. Seni seviyorum Nick Jonas,” yazdı. Geçtiğimiz Ocak ayında taşıyıcı anne ile birinci çocuklarını dünyaya getiren Priyanka Chopra ve Nick Jonas, kısa bir süre daha sonra kızlarının isminin Malti Marie Chopra Jonas olduğunu açıklamışlardı.