Kaçışlarla ilgili anlaşma çoktan suya düştü. Birkaç gün önce Brezilya gazetesi “Em off”, fenomenin dayattığı koşulları ortaya çıkarmıştı. Bruna Biancardi erkek arkadaşa Neymar, onu aldatma yetkisine sahiptir, ancak yalnızca belirli koşullar altında: ihtiyatlı olun, fahişelerle vakit geçirmeyin, her zaman prezervatif kullanın ve her şeyden önce dudaktan öpmekten kaçının. Anlaşmayı havaya uçuran sağduyuydu: sevgili çerçeveledi Neymar ilişkilerini ortaya koyuyor. yıldızı Psg tarihinde yayınladı instagram çocuk bekleyen nişanlısına hitaben bir özür yazısı: “Aşkım, hatalarım için beni affetmeni zaten istedim ama bunu herkesin önünde tekrarlamak zorunda hissediyorum. Özel bir konu kamuya açıldıysa, özür dilemeli halk”.
Neymar, seks ama öpücük yok: kız arkadaşıyla ihanet yöntemleri konusunda sözleşme
20 Haziran 2023
Neymar’dan sevgilisinin açıklamalarının ardından özür mesajı
Brezilyalı futbolcu ifşalarla çerçevelendi Fernanda Kamposayrıca birlikte geçirdiğini söylediği bir etkileyici Neymar Brezilya’da 12 Haziran’a denk gelen Sevgililer Günü arifesinde. “Sensiz bir hayat düşünemiyorum, bebeğimize olan sevgimiz galip gelecek ve aramızdaki bağ her zamankinden daha güçlü olacak. Seni seviyorum” diyerek sosyal medyada yayınlanan özür yazısı böylece sona erdi. Neymar.
Neymar, seks ama öpücük yok: kız arkadaşıyla ihanet yöntemleri konusunda sözleşme
20 Haziran 2023
Neymar’dan sevgilisinin açıklamalarının ardından özür mesajı
Brezilyalı futbolcu ifşalarla çerçevelendi Fernanda Kamposayrıca birlikte geçirdiğini söylediği bir etkileyici Neymar Brezilya’da 12 Haziran’a denk gelen Sevgililer Günü arifesinde. “Sensiz bir hayat düşünemiyorum, bebeğimize olan sevgimiz galip gelecek ve aramızdaki bağ her zamankinden daha güçlü olacak. Seni seviyorum” diyerek sosyal medyada yayınlanan özür yazısı böylece sona erdi. Neymar.