New Yorklular aşkı hissediyor mu?

Canan

Global Mod
Global Mod
25 Mar 2021
2,214
0
0
New Yorklular aşkı hissediyor mu?
East River’ın altından geçen bir L treninde çalan bir müzisyen. Bir koltuğa özenle sarılmış bir gül buketi. Çift platformda kucaklaşıyor. Sevgililer Günü’nden önceki Cumartesi gecesi metroda aşk ve dostluk belirtileri görüldü. İşte bazı New Yorkluların (ve New Jersey’den bir çiftin) geçerken söyledikleri.

Röportajlar sıkıştırıldı ve düzenlendi.

Delon Charles ve Amanda Medina, bir yıldır birlikteler ama 10 yılı aşkın süredir arkadaşlar

30 yaşındaki Charles, Flatbush, Brooklyn’den bir T-Mobile süpervizörü ve müzisyen. 30 yaşındaki Medina, Brooklyn, Bushwick’ten bir hasta koordinatörü ve podcast sunucusu.

Sır nedir?

Charles:
Önce bir dostluk kur.

New York’u romantik buluyor musunuz?

Charles:
Burada romantizm bulursanız, kalıcı olacaktır.

Metroyu romantik buluyor musunuz?

Medine:
Kesinlikle hayır. Orada öylece oturduk ve çiş gibi kokuyordu. Sarılmaya çalıştık.

New York’taki çiftler için nasıl hayatta kalınacağına dair herhangi bir ipucunuz var mı?

Charles:
50/50 git.

Ne düşünüyorsun?

Charles:
New York pahalıdır.

Matthew Conley ve Paul Passavant, yaklaşık beş yıllık bir çift.

38 yaşındaki Conley, Brooklyn, Bushwick’ten bir pazarlama yapımcısı. 37 yaşındaki Passavant, Bushwick’ten bir giyim üreticisidir. 3 yaşındaki Sting Rae bir ev köpeği.

New York City’de Ulaşım

Sevgililer Günü’nü nasıl kutlarsınız?

yoldan geçen:
En sevdiğimiz yerlerden biri olan vegan bir Çin restoranı olan Spicy Moon’da rezervasyon yaptırdık.

Konley: Biz de yeni nişanlandık.

Bana bu yüzükten bahset.

Konley:
Amazon’dan satın aldı. 14 dolar gibiydi. Ama bana bunu Tiffany’den aldı, çok şirindi.

Daha az ekonomik.

Konley:
evet belli ki

Jessica Stark ve Michael Murphy, beş buçuk yıllık bir çift.

Stark, Yukarı Batı Yakası’ndan bir televizyon yapımcısıdır. 71 yaşındaki Murphy, Yukarı Doğu Yakası’ndan emekli bir şehir temizlik görevlisidir.

Murphy:
Güzel bir biftek yemeği.

Güçlü: A Kulübü. Beni o ücretli Sevgililer Günü yemeklerinden birine götürmesine karşı çıktım. Ama o ısrar etti.

Nasıl tanıştın?

Güçlü:
Çevrimiçi. İnsanlar bize bakıp “Ah, şu yaşlı çocuklar” diyorlar.

New York’taki diğer çiftler için herhangi bir ipucu var mı?

Güçlü:
Ödeyebileceğinizden ne olursa olsun, tatilinizi birlikte geçirecek birine sahip olmanın tadını çıkarın.

Murphy: İkiniz de kendinizseniz, o zaman ya tıklar ya da tıklar.

Biftek yemeği için iyi tatlı var mı?

Güçlü:
Sanırım bu gece evde seni bekleyen bir kutu çikolata olabilir.

Murphy: Ah oğlum.

Marlie Bien-Aimé ve Nina Lora, iki yıldır arkadaş

Bien-Aimé, 22, Jamaika, Queens’ten bir üniversite öğrencisi. 22 yaşındaki Lora, Highbridge, Bronx’tan bir Şehir Eğitim Departmanı çalışanıdır.

Bu yıl Sevgililer Günü’nü kutluyor musunuz?

Lora:
Evet – kendimle.

soyunacak mısın

Lora:
Kendime hediyeler aldım, çiçek alacağım, yemek yiyeceğim, çikolata içeceğim, şarap içeceğim.

Bien Aime: Biraz kişisel bakım yapmayı deneyebilirim.

Pandeminin insanların Sevgililer Günü’nü deneyimleme şeklini değiştirdiğini düşünüyor musunuz?

Bien Aime:
Kasabadaki aşk fikrini durdurduğunu düşünmüyorum.

Resmi olarak bir aydır birlikte olan Nia Sanders ve Madeline Ettinger, nisan ayında çıkmaya başladı.

Sanders, 26, Bedford-Stuyvesant, Brooklyn’den bir yazılım geliştiricisi ve sanatçı. 24 yaşındaki Ettinger, Manhattan Gramercy Park’ta bir hesap yöneticisidir.

Bu yıl Sevgililer Günü’nü nasıl kutluyorsunuz?

Ettinger:
Planladığım küçük bir sürpriz akşam var. Bu yüzden ilişkimiz için tarihsel olarak önemli olan bir yerde bir içki içeceğiz ve ardından akşam yemeği yiyeceğiz. Ama hala nerede ve ne olduğunu bilmiyor.

Bu stresli mi?

Sanders:
HAYIR. İyi, düşünceli bir sürprizi ne kadar sevdiğimden bahsediyorduk.

Sevgililer Günü’nü bir tatil olarak nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ettinger:
Bence bu, her gün kutlanabilecek birini kutlamak için sadece bir şans.

Mauricio Suarez ve Sofia Sarlat, beş yıldır evli

33 yaşındaki Suarez, Jersey City’den bir adli tıp müfettişi, NJ Sarlat, 27, yine Jersey City’den bir şarkıcı.

Nasıl tanıştın?

Sarlat:
New York’ta salsa dansı.

Önce kim daha iyi dansçıydı?

Sarlat:
Mauro

Suarez: Benden dans etmemi istedi.

New York’taki çiftler için herhangi bir ipucu var mı?

Sarlat:
iletişim her şeydir. asla yalan söyleme

Suarez: Küçük beyaz bir yalan olsa bile buna gerek yok çünkü o zaman daha büyük bir sorun haline geliyor.

Sizce metro romantik bir yer mi?

Sarlat:
Aslında ilk öpücüğümüz bu istasyondaydı.

Elisa Parker ve Chad Conner Crow, dört yıllık bir çift ama 16 kişinin arkadaşı

51 yaşındaki Parker, Brooklyn Heights’tan bir sosyal adalet avukatıdır. 51 yaşındaki Conner Crow da Brooklyn Heights’tan bir şarkıcı.

Parkçılar:
Bu akşam Beacon Theatre’da 70’lerin Soul Jam’ine gidiyoruz. Pandemi sürecinde 70’lerin funk ve soul müziğine kendimizi o kadar kaptırdık ki. Her şey aşkla ilgili. Her şey tarihle ilgili.

New York’ta parti yapacak çiftler için herhangi bir ipucu var mı?

Parkçılar:
Ne yaparsanız yapın, kendinizi iyi hissedin, dans etmeye ve sizi iyi hissettiren şeyler yapmaya devam edin – ve dahil olun.

Conner Karga: Evet. Funk sevimli olabilir.