Monza, Izzo tam formülle beraat etti: Mafya Derneği ve Spor Sahtekarlığı ile suçlandı – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,108
0
0
Futbolcu için tam beraat Armando IzzoŞu anda Mafya Derneği'nde dış rekabet suçlamasıyla ve Mafya yöntemi tarafından ağırlaştırılan spor sahtekarlığı suçu nedeniyle yargılanan Monza'da yürürlükte.

Napoli Temyiz Mahkemesi (Başkan Giovanni Carbone, Denetçi Yargıç Alberto Maria Picardi) Izzo'yu Mafya Derneği'nde (Secondigliano'nun Vinella Grassi klanında) dış rekabetin suçlanmasından, “gerçeği var değil” formülü ile beraat ettirdi ve modenat için Modelo'nun değiştirilmesi için yapılan spor sahtekarlığı suçu ile, 19 Modelin suçlanması için, 19. Serie B Serie B Şampiyonası B 2014-2015, “gerçeği taahhüt etmedikleri için”.

“Izzo cümlesinden sonra cümleden çok memnunum – dedi ve ilk çubuklardan söylediğim gibi, her zaman adalete güvendim. Avukatlarım Alfredo Capuano, Salvatore Nugnes ve Stefano Montone'a asla inanmayacağım”. Izzo'dan bir düşünce ailesine de: “Armando sadece 10 yaşındayken bana bu savaşla mücadele etme gücü veren eşim Concetta, çocuklarıma, anneme ve babama teşekkür ediyorum”.

“Teşekkür ederim, – Defender'ı sonuçlandırdım – son olarak, Monza Calcio, Dr. Adriano Galliani ve denememin farkında olmasına rağmen bana her zaman inanan Şövalye Silvio Berlusconi”.

Konular