Milan Süper Kupayı kazandı: Cardinale ve Ibrahimovic'in açıklamaları

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
955
0
0
Zaferin ertesi günü İtalya Süper Kupasıevde Milano coşku azalmaz. “Bu olağanüstü sonuç için tebrikler. Bu kupayı kazanmak ve bunu bir derbide yapmak özeldi ve derinden gurur duymanız gereken bir şeydi”: Bu, Gerry Cardinale'nin Milano'ya Riyad'daki zaferden dolayı onları tebrik etmek için gönderdiği mesajdı. “Sezon şu ana kadar zorlayıcıydı, diye ekledi – ama bu anın tadını çıkarın ve bu itici güçle İtalya'ya dönüp Milan'ın Serie A'nın zirvesinde hak ettiği yeri elde edin. Hepinizi kucaklıyorum ve her zaman yanınızdayım.”

Conceiçao, Süper Kupa partisi sırasında sakatlanır. “Royal bana kırmızı bir giriş yaptı”

07 Ocak 2025

Zlatan İbrahimoviçYeni Rossoneri koçunu övdükten sonra Cardinale'nin sağ kolu Sergio Conceicao Maçın sonunda Riyad stadyumunun soyunma odasında doğrudan oyunculara memnuniyetini dile getirdi. Konuşmanın videosu Milan tarafından sosyal kanallarında yayınlandı. “Bir takım kazanma arzusuna sahip olduğunda onları yenmek zordur. Şampiyonaya başladığımızda size her şeyin bize bağlı olduğunu söylemiştim çünkü her şey kafamızda. Bunu burada gösterdiniz. Şimdi İtalya'ya geri dönelim. Gelin bu zihniyeti getirelim, olmamız gereken yere puan toplayalım, hedeflerimizden birine ulaştık, aradığımız şey bir tepki: diyor kupayı işaret ederek, bizim tepkimiz bu. tebrik etmek istiyorum koç ve ekibi: birkaç gün içinde harika bir iş başardın, iyi ki ateşin vardı, yoksa bir televizyondan daha fazlasını parçalayacaktın. Bu kupayı alın teriyle, fedakarlıkla kazandın. Arkadaşlar, burası Milan, bu kupalar için oynuyoruz: Milan tarihine geçmek isteyen, bu kupaları kazanmalı.”

Konular