MAROTTA: “Inter, birçok ücretsiz aldıktan sonra harcamalara geri dönecek”. Nerazzurri U23 doğdu

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,062
0
0
Milano – Şimdi resmi, hattaİç içe Gelecek sezondan itibaren ikinci bir takımı olacak. Başkan olduğunu duyurmak için Beppe MarottaKulüp üyelerinin meclisinin aralarında ve yeni tahta Inter: “Modelini kuruyoruzAltında 23. Başvuruyu federasyonda sunacağız. Biz de 25/26 sezonunda ikinci takıma sahip olacağız. Oynayacağız Monza. Organik, model ve teknik kılavuzu değerlendiriyoruz “.

İnter, piyasadaki tempo değişikliği

Meclis'in ardından gelen konferansta Marotta da pazar. Devrim olmayacağından emin oldu. Ama elbette bir değişiklik evet. “Son yıllarda özgür olana odaklanan çok az yatırım yaptık. Harcamaya geri dönmek, kadroyu gençleştirmek ve teknik mirası geliştirmek istiyoruz. Oakree Bize bu olasılığı verdi. Sahip olduğumuz oyuncuların zaten önemli bir hedef olduğunu onaylayın. Açıkçası birisi satacak. Milli takımda beş veya altı Nerazzurri ile İtalyanların sert bir çekirdeği oluşturduk. Sonra yıllar içinde oyunculara odaklandık. Şimdi kendimizi geleceğe yansıtıyoruz ”.

Yeni Yönetim Kurulu

Kurulun kompozisyonuna gelince, yeni üyeler Massimiliano KataneseZaten kulübün genelkurmay başkanı, ek olarak Claudia d'Arpizio Ve Diego Gigliani. Çıktılar Alessandro AntonelloEski kurumsal CEO ve iki bağımsız meclis üyesi, Carlo Marchetti Ve Amedeo Carassai. Carassai'de gazeteci INE Konferansta bir konu gündeme getirdi: Yönetici şu anda yönetici olacaktı. Piomokontrol eden Uruguay hukuku şirketi MikrogamÇevrimiçi oyunu da barındıran BT platformu. “Bu çift rol (Inter ve Piomo'da, editörün notu) 24. Madde Spor Adaleti Kanunu ihlal ederdi, “dedi muhabir. Bu noktada Marotta,” Beni hazırlıksız bul “diye yanıtladı.

Konular