O meşgul Asya Kupası İle'Suudi Arabistanama büyük dostun toplumsal hafızası Gianluca Vialliölümünden bir yıl sonra yerine getirilmesi gereken bir taahhüttür. Roberto Mancini çekinmedi: “Gençler olarak birlikte çok güzel yıllar yaşadık, birlikte kazandık, birlikte bir hayat kurduk. Onu her zaman burada, yanımda hissediyorum. Sanki Gianluca'ya şöyle açıkladı: Fabio Fazio Açık Dokuz Beneski İtalya teknik direktörü – hiç ayrılmadı, sanki şu anda Londra'daymış gibi. Çünkü İngiltere'de çalıştığı dönemde konuşmadığımız aylar oldu. Arada sırada konuşuyorduk ama kardeşçe dostluğun her şeyin ötesinde olduğuna inanıyorum, bu yüzden bir yılda kaç kez birbirimizi gördüğümüz veya birbirimizle konuştuğumuz önemli değildi, yakındık ve bu yüzden benim için o hala burada ”
Mancini: “İtalya'yı 10 yıl daha çalıştırırdım”
Veda İtalyan milli takımıAğustos ortasında bile karşı karşıya olduğumuz fırtına henüz arkamızda değil. “Hiçbir şey için kendimi suçlamıyorum. Bunlar olduğunda her zaman bir şeyler ters gider. Ama bu bizim hayatımız: Bazen koç gönderilir ve kimse bunun hakkında konuşmaz, bazen de istifa eder. Çok üzüldüm, çünkü 10 yıl daha milli takımda kalabilirdim çünkü kendimi çok rahat hissettim ve bu büyük bir hayal kırıklığıydı.”
Vialli'den bir yıl sonra yönetmen Marco Ponti: “Onunla son akşam yemeği. Bu yüzden veda etmemek için arkadaşlarımızdan kaçtı”
kaydeden Maurizio Crosetti
06 Ocak 2024
Mancini: “Sampdoria'ya dönmeyi hayal ediyorum”
Mancini'nin kalbinde her zaman onun için yer var Sampdoria: “Ayrıldığım günden beri hayalim Cenova'ya dönmekti: On beş yıl uzun bir zamandı, zaferlerle ve sevinçlerle dolu bir hayattı. Geri dönmeyi çok isterim.”
Suudi Arabistan'da solak
Son olarak yeni takımıyla oynadığı turnuva hakkında: “Kendimi iyi hissediyorum, çalışmam gerekiyor çünkü iş oldukça zor. Terbiyeli, terbiyeli insanlar var. Hangi dili kullanıyorum? Biraz İngilizce, yanımızda eski bir milli takım oyuncusu olan ve İngilizce'den Arapça'ya çevirmenlik yapan bir oğlumuz var. Birkaç kelime Arapça öğrendim.”
Konular
Mancini: “İtalya'yı 10 yıl daha çalıştırırdım”
Veda İtalyan milli takımıAğustos ortasında bile karşı karşıya olduğumuz fırtına henüz arkamızda değil. “Hiçbir şey için kendimi suçlamıyorum. Bunlar olduğunda her zaman bir şeyler ters gider. Ama bu bizim hayatımız: Bazen koç gönderilir ve kimse bunun hakkında konuşmaz, bazen de istifa eder. Çok üzüldüm, çünkü 10 yıl daha milli takımda kalabilirdim çünkü kendimi çok rahat hissettim ve bu büyük bir hayal kırıklığıydı.”
Vialli'den bir yıl sonra yönetmen Marco Ponti: “Onunla son akşam yemeği. Bu yüzden veda etmemek için arkadaşlarımızdan kaçtı”
kaydeden Maurizio Crosetti
06 Ocak 2024
Mancini: “Sampdoria'ya dönmeyi hayal ediyorum”
Mancini'nin kalbinde her zaman onun için yer var Sampdoria: “Ayrıldığım günden beri hayalim Cenova'ya dönmekti: On beş yıl uzun bir zamandı, zaferlerle ve sevinçlerle dolu bir hayattı. Geri dönmeyi çok isterim.”
Suudi Arabistan'da solak
Son olarak yeni takımıyla oynadığı turnuva hakkında: “Kendimi iyi hissediyorum, çalışmam gerekiyor çünkü iş oldukça zor. Terbiyeli, terbiyeli insanlar var. Hangi dili kullanıyorum? Biraz İngilizce, yanımızda eski bir milli takım oyuncusu olan ve İngilizce'den Arapça'ya çevirmenlik yapan bir oğlumuz var. Birkaç kelime Arapça öğrendim.”
Konular