“Maldini’ye dokunulamaz”: Rossoneri taraftarları menajerin ayrılmasıyla vurularak öldürüldü. Sosyal medyada: “Milano’nun tarihi böyle biter”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
932
0
0
Ad hoc etiketlerle #Maldininonsite diyenler (büyük çoğunluğu) ve “konuşmadan önce piyasanın nasıl gideceğini görmek için bekliyoruz” diyenler var, ancak istisnasız hepsinin kafası karışmış ve kafası karışmış durumda: Milan taraftarları idolleri Zlatan Ibrahimovic’in futbola vedasının ardından henüz kendilerini toparlayacak zaman bulamamışlardı ve şimdiden kendilerini sadece teknik alanın mevcut menajeri değil, her şeyden önce sembolü olan Paolo Maldini’nin şirketten çıkarılmasıyla uğraşmak zorunda buluyorlar. ve bayrakların kaybolduğu bir futbol çağında bayrak milanisti.

Maldini’nin (ve sportif direktör Frédéric Massara) Milan’ın çoğunluk hissedarı Redbird’ün sahibi Gerry Cardinale’den ayrılması sosyal medyada bir protesto dalgasına yol açtı: “Bugün, Paolo Maldini ile birlikte Milan, Milan olduğu için ‘kovuldu’ ” diye yazar ve diğerleri “sahiplerinin gözündeki hataları, yüksek seviyelerde rekabet etmemize izin verebilecek oyunculardan oluşan daha hırslı bir takım istemesiydi” diye belirtiyor. Kötü ruh halleri ve gelecek için endişeler, Twitter’da nüfusunu azalttığı #CardinaleOut hashtag’inde özetlendi.

Bir hayran, “Hedeflere ve dengeye ulaşmak, hak ettiğimiz yere geri dönmek için çok çaba sarf ettik ve sonra bir Amerikalı gelip on saniye içinde her şeyi sıfırladı” diye üzülürken, başka bir tweet şöyle: “Başka bir kötü uyanış: öfke, hayal kırıklığı ve kafa karışıklığı, bugünlerde Rossoneri halkının ruh halini yansıtan terimlerden sadece birkaçı.” Paniğe kapılmadan mantıklı düşünmeye çalışanlar var: “Mesele piyasaya ne kadar para konulacağı değil, kimin eline konulacağı” diyor bir Rossoneri taraftarı – Cardinale hayatında sadece bunu yaptı: almak Onları Maldini’nin eline vermenin teknik olarak uygun olmadığını değerlendirdi”.

Ibrahimovic: “Futbola veda etme zamanı. Sonsuza kadar Milan taraftarı olacağım”

Ancak, “Paolo Maldini gibi harika bir profesyonele ve harika bir adama saygı” diye yaygara koparan pek çok taraftarın hoşuna gitmeyen şey, tam da “kimsenin yüzüne bakmadan sporu bu yıldızlarla süslü anlayış tarzı”dır. “futbolcuların isyanında” (ki bu zaten oluyor gibi görünüyor). Taraftarlardan apaçık itirazlarda bulunanlar da var: “Milanolular gidip Casa Milan’a başkanlık ediyor”, “Milan Taraftarları” Facebook grubunda başlatılan bir çağrıdır ve burada birisi “gelecek sezon için stadyumu terk edin” tavsiyesinde de bulunur. çünkü “bu Milan’ı takip etmek için abone olmak Milan’a zarar vermek demektir”.

Ancak bazı çelişkili sesler var: “Yönetim değişikliği kararının daha önce alınmaması gerektiğine emin miyiz? Bu yıl tüm hedeflerimizi gerçekleştiremediğimiz doğru değil mi?” Maldini/Massara yönetimi son üç yılda Şampiyonlar Ligi elemeleri, bir Scudetto ve bir Avrupa yarı finali getirdiyse, Rossoneri’nin bu yıl hiç kupa kaldırmadığı doğru. Piyasanın ve dolayısıyla teknik direktör ve sportif direktörün tercihlerinin hatası mı? Hayranların çoğu, “Maldini’nin Milano ile olan geçmişini en son pazar seçimlerine indirgemek büyük bir hata” ve yine “Milan’ı doğduğumdan beri seviyorum çünkü onu her zaman bir aile olarak gördüm, sadece bir aile olarak görmedim”. bir sopa. Bu büyüyü bozmak büyük bir hata olur. İnanca dokunulmaz”. Hikayedeki gelişmeleri beklerken kesin olan bir şey var: “Her zaman burada olacağız – ‘Il Casciavait’ Facebook sayfasında yazıyorlar – çünkü Rossoneri kalbi olanlar asla pes etmez”.

konular