VERONA – Sonunda Verona-MilanoRossoneri kalecisi Mike Maignan ile görüşüldühakem Marinelli: bazılarından şikayetçi olurdu ırkçı hakaretler Maignan da dahil olmak üzere, Bentegodi'nin Rossoneri'nin vakit kaybetmesi nedeniyle gürültü yapmaya başladığı ikinci ve özellikle son dakikalarda sarı-lacivertli kornerden kendisine gelebilecek olan şey. Tribünlerden herhangi bir algı yoktu ama düdüklere bazı yuhalamaların da eşlik etmesi muhtemel. Konuşmacı insanları ırkçılık gösterilerinden kaçınmaya davet eden duyuruyu okuduktan sonra (bu da yuhalandı), takımlar soyunma odalarına yöneldi: Taraftarların onaylamadığı kişi öncelikle Marinelli oldu.
Maignan ve Udine'li ırkçılar
Maignan, geçen yıl Udine'de Friulian eğrisinden kendisine gelen yuhalamaları hakeme bildirdiğinde bir ırkçılık olayının kurbanı olmuştu: o sırada sahayı terk etti ve maç birkaç dakikalığına kesintiye uğradı. Kaleci, “İlk yönlendirmede insanların bana maymun dediğini duydum ama hiçbir şey söylemedim” dedi. “Sonra aynısını tekrar yaptılar ve yedek kulübesinden yardım istedim, bu şekilde oynayamayacağınızı söyledim. Bu ilk kez olmuyor, ne bana, ne de diğer oyunculara.”
Konular
Maignan ve Udine'li ırkçılar
Maignan, geçen yıl Udine'de Friulian eğrisinden kendisine gelen yuhalamaları hakeme bildirdiğinde bir ırkçılık olayının kurbanı olmuştu: o sırada sahayı terk etti ve maç birkaç dakikalığına kesintiye uğradı. Kaleci, “İlk yönlendirmede insanların bana maymun dediğini duydum ama hiçbir şey söylemedim” dedi. “Sonra aynısını tekrar yaptılar ve yedek kulübesinden yardım istedim, bu şekilde oynayamayacağınızı söyledim. Bu ilk kez olmuyor, ne bana, ne de diğer oyunculara.”
Konular