Levent Göktaş: Hablemitoğlu ismini bile bu hadise niçiniyle öğrendim

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Levent Göktaş: Hablemitoğlu ismini bile bu hadise niçiniyle öğrendim Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından Levent Göktaş’ın Bulgaristan’da yakalanmadan 3 gün evvel bir mektup yazdığı ortaya çıktı.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın, Halk TV’de okuduğu mektubun bir kısmında Göktaş, Necip Hablemitoğlu’nu tanımadığını tez etti. Göktaş, mektubunda, “Ben 2005’de emekli oldum. 2006’da avukat oldum. Çatışmasız olağan bir hayata adım atmışken avukat ofisim FETÖ mensubu polisler tarafınca basıldı. Ofisime koydukları DVD niçiniyle gözaltına alınıp tutuklandım. FETÖ mensubu polis ve savcılar tarafınca emniyette üretildiği ortaya çıktı bu DVD’nin. Bu mahkemede incelenmedi. İsimli emanette açılamaz hale getirildi. ötürüsıyla kendi parmak izlerini sildiler, bu niçinle ben tahliye oldum. 50 yaşına girdim. Yaklaşık 2.5 yılı hücre olmak üzere 5.5 yıl cezaevinde yattım. Gözümde bulanıklık niçiniyle görme kaybı oluştu ve 10 Mart 2014’de tahliye olduktan daha sonra hayata bir daha başladım. Avukatlık ofisimi bir daha açtım. Tam olağan ve nizamlı bir yaşama adım atmışken bu defa bir daha benimle ve Özel Kuvvetler ile hiç bir ilgisi olmayan, saçma sapan bir komplo ile karşılaştım. Bu süreçte haksız ve hukuka ters olarak 5.5 yıl mahpus yattığım ve bir daha tıpkı şeyleri yaşayacağımı bildiğim için gözaltına sonucuna uymadım. Bu yüzden kaçtım. Üzgünüm lakin sizin de taktir edeceğiniz üzere olağan bir insan olarak yaşamama müsaade verilmiyor. Ben yalnızca hayat hakkımı geri istiyorum. Hukuk ve adalet istiyorum. Lütfen bana inanın. Necip Hablemitoğlu ismini bile bu hadise ile öğrendim” dedi. (HABER MERKEZİ)