KIM CATTRALL ‘AND JUST LIKE THAT’ DİZİSİNİ TOPLUMSAL MEDYADAN ÖĞRENMİŞ!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
18 Eki 2020
558
0
16
KIM CATTRALL ‘AND JUST LIKE THAT’ DİZİSİNİ TOPLUMSAL MEDYADAN ÖĞRENMİŞ! ‘And Just Like That’ dizisini izledikten daha sonra ‘Sex and the City’ hayranları Kim Cattrall’ın canlandırdığı Samantha Jones karakteri konusunda ikiye ayrılmış durumda. Yeni seride Londra’da yaşayan ve en yakın arkadaşı Carrie’ye yalnızca bir bildiri ile ulaşan Samantha, izleyenleri şaşırtmıştı. Kimileri gösterinin ruhunu kaybettiğini düşünürken kimileri ise Cattrall’ın seriye katılmamasının daha uygun olduğuna karar verdiler. Lakin Kim Cattrall’ın ‘Sex and the City’ serisinin yeni uyarlaması olan ‘And Just Like That’ hakkında söyleyecekleri bitmedi! Kısa bir süre evvel Variety’e bir röportaj veren Cattrall, yeni seride niye yer almadığını ve üçüncü sinema olasılığından bahsetti.

“Kimse bana yeni uyarlamanın kesimi olup olmak istemediğimi sormadı,” diyen Cattrall, “Üçüncü sinema konusunda hislerimi açıkça belirli etmiştim ve bu yüzden yeni seriyi herkes üzere toplumsal medyadan öğrendim,” diye ekledi. Yeni serinin üçüncü sinemanın senaryosuna epey benzediğini söyleyen Cattrall, “And Just Like That serisi üçüncü sinemanın konusu ile aydı. Üçüncü sinemanın senaryosu da bu kadar yaratıcıydı,” dedi. Samantha karakterinin öteki bir ülkede şirketinin başında olmasının tuhaf olmadığını söyleyen Cattrall, “2008’de bir finansal kriz vardı sonuçta Samantha’nın bir PR şirketi vaR. Tahminen satmak zorunda kalmıştır. örneğin bu biçimde bir senaryo enteresan olabilirdi,” dedi.

Samantha karakterine geri dönmeyeceğini bir sefer daha vurgulayan Cattrall, umutlanan hayranlarını bir defa daha üzmüş oldu. ‘Sex and the City’ serüvenini büsbütün bitirdiğini söyleyen Cattrall, kıssanın de devam etmesini olağandışı bulduğunu ekledi. “Hepimizin ortak bir karar vermesini hissettim. Ben bırakmaya hazırdım. Ancak bu biçimde olmadı,” diyen Cattrall, “Tam olarak istediğim buydu, farklı bir yerde farklı bir karakter oynamak. Zira ben karakter oyuncusuyum. Ve kendimi basın önünde savunmak ne kadar güç olursa olsun ben uygunum. Ben yoluma devam ediyorum. Sizinle çalışmak şahaneydi, epey keyif aldım. Lakin artık devam edeceğim,” diye ekledi.

Her şeye karşın Samantha karakterini epey sevdiğini belirten Cattrall, “Benim bölümümde bu biçimde bir karaktere ve seriye erişmek zordur. Ve bu yüzden beşerler daha fazlasını ister. Bu fazlaca kuvvetli bir şey, gerimde hayli gurur duyduğum bir karakter bıraktım. Onu gerçek epey sevdim. Samantha’yı hayli lakin epeyce sevdim,“ dedi.