Juve, Thiago Motta ekstra bir Vlahovic ile geçmişe karşı: “Bologna ile çok fazla konsantrasyon”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
931
0
0
İlk kez Bologna'ya karşı, son beş maçta aldığı dört galibiyetin ardından geçmişi geri geliyor. Thiago Motta Görünüşe göre, geçen yıl Şampiyonlar Ligi için tarihi elemelere sürüklediği takıma karşı, Vlahovic ve Savona'nın iyileşmesiyle de cesaretlenen maçın yaklaşımını huzur içinde yaşıyor. Rossoblù hayranlarının bir kısmı onu Two Towers for the Mole'a veda ederken, “Mole için” sloganları atarak uğurladı. ona karşı sloganlar atıyor son İtalya Kupası maçının sonunda: “Bologna'da hem insani hem de sportif düzeyde iki harika yıl geçirdim – Motta tartışmayı söndürdü -. Geri kalanı için ekleyecek hiçbir şeyim yok.”

Hikaye

Thiago Motta Bologna'yı yeniden buldu: Şampiyonlar Ligi'nden tezahüratlara, kızgınlığın sonuçlarına kadar

kaydeden Emilio Marrese

06 Aralık 2024

Thiago Motta geçmişine karşı çıkıyor

Gerçekte, Bolognese taraftarlarının büyük bir kısmı, geçen sezon sonunda veda etmesinden dolayı üzgün olsa da, Motta'nın Avrupa elemeleri ile sonuçlanan rossoblù'da neredeyse iki yılını unutmadı. Bugün Bologna, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takım ama Italiano ile şampiyonlukta çok parlak bir an yaşıyor: “İyi gidiyorlar, harika bir takımlar, çok dikey oynuyorlar, rakiplerine çok baskı yapıyorlar – Bu koçun analizi. Çok konsantre olmamız, ne yapmamız gerektiğini ve nelerden kaçınmamız gerektiğini iyi bilmemiz gerekecek. Maça çok fazla yoğunluk katacaklar.”

Dusan Vlahoviç

Dusan Vlahoviç

Dusan Vlahoviç

Vlahovic'in dönüşü ve kale önünde sorunlar

Sonrasında arka arkaya üç beraberlikBunlardan biri Şampiyonlar Ligi'nde, hepsi de sahada Vlahoviç olmadan sahaya çıkan Sırp santrfor yarın tamamen iyileşmiş bir halde geri dönüyor ancak henüz başlangıç formasını giyip giymeyeceğinden emin değil. Motta, “Grupla birlikte olacak, takımla bir hafta geçirdi ve hazır” diye açıkladı. Her zaman bir erkek oyuncu geri döndüğünde olduğu gibi, gruba geri döndüğü için mutluyuz.” Başlangıç forveti bu nedenle geri dönüyor, daha doğrusu Nico Gonzalez ve Milik'in yokluğu göz önüne alındığında şu anda mevcut olan tek oyuncu. Ancak onun dönüşü mutlaka şu anlama gelmiyor: Kalenin önündeki sorunlar otomatik olarak çözülecektir: “Kazanamadığımız maçlardan geliyoruz, bazısı çok iyi performanslar gösteriyor, bazıları da gelişmek için. İstediğiniz sonucu almak için oyunun sadece bir aşamasına odaklanamazsınız. Görev ve sorumluluk herkese aittir. Doğru adamlarla önde gelirsek gol atma olasılığımız artar. Ancak aynı zamanda rakiplerinizin istediklerini yapmasına da izin vermeyin.”

futbol

İtalyan: “Beni Thiago Motta ile karşılaştırmayı bırakın, yeni bir hikaye başladı”

kaydeden Luca Bortolotti

06 Aralık 2024

Juventus'ta sakatlıklar

Vlahovic, Savona ve Adzic'in iyileşmeleri yine de reviri boşaltmadılar. Aslında, uzun süredir tedavi gören iki hasta Bremer ve Cabal'ın yanı sıra Nico Gonzalez, McKennie, Douglas Luiz ve Milik hâlâ kayıp olacak: “Mümkün olduğu kadar çabuk geri dönmelerini umuyoruz, sonrakileri göreceğiz. Kötü şans mı? Şansa ya da kötü şansa inanmıyorum. Benim fikrim var, bunu defalarca dile getirdiniz ama bazı şeylerden dolayı fikrim değişmiyor. Oyun için, takım için, mümkün olan en iyi seviyeye ulaşmak için neler yapabileceğime, neyi geliştirebileceğime dikkat ediyorum, geri kalan her şeyi kontrol edemiyorum.” Yarın öğleden sonra, biletleri tükenen Allianz Stadyumu'ndaki duygular gibi, Çok güçlü olacaklar: “Önemli olan bizim sahada olmamız, maç içerisinde taraftarlara ne aktaracağımızdır. Onlarla birlikte harika bir performans sergileyebiliriz.”