Juric: “Romanların kazanma zihniyeti yok, bu durumu tersine çevirmek için inanılmaz bir açlığa ihtiyaçları var”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
817
0
0
Şu anda Roma'nın kazanma zihniyeti yok.” Ivan Juric meydan okumanın arifesinde böyle konuşuyor Avrupa Ligi Dinamo Kiev'e karşıGiallorossi takımının ilk iki günde sadece bir puan toplayabildiği göz önüne alındığında kaçırılmaması gereken bir maç. “Yarı kötü bir Roma ama şu anda kazanma zihniyetine sahip değiliz. Eğer son 17 maçın üçünü kazandıysak, ikisini benimle ve birini De Rossi'yle kazandık, bu bizim seviyemizin Roma'nın değil, daha alt bir takımın seviyesinde olduğu anlamına gelir. Monza'da, Bilbao'yla ve Inter'le pek çok iyi şey yaptık ama yarından itibaren başka bir kötü şey daha istiyorum, hatta daha az iyi oynayarak da olsa.” Giallorossi antrenörü sözlerini şöyle sürdürdü:

Friedkinler orada olduğu sürece Roma hiçbir yere gitmeyecek

kaydeden Massimo Mauro

21 Ekim 2024

Juric: “Oyuncular canavara dönüşmeli”

Juric tempoda bir değişiklik bekliyor: “Takımım ne yaptığını göstermek zorunda çünkü çocuklar artık fena bir durumda ama tekrar ayağa kalkabilirler ama bu durumu tersine çevirmek için inanılmaz bir açlığa ihtiyacımız var. Oyuncular canavara dönüşmeli.”

Torino'nun eski teknik direktörü için bu kolay bir an değil: “Hiçbir eksiğim yok, kulübün güvenini hissediyorum. Bahanelere katlanabilirim ama bu zayıf olur. Maça gitmemiz gerekiyor ve Rakibimizi yemeliyiz, maçları kazanmalıyız çünkü burada her şey zirvede, bu gidişattan memnun değilim, iyi oynamasak bile kötülüğü görmek istiyorum.”

Sıra Hummels'ta

Dinamo karşısında birkaç değişiklik olacak: “Henüz kimin oynayacağına karar vermedim, Mancini ateşli bir kriz nedeniyle idmanı tamamlayamadı ve değerlendirmeyi yarın yapacağım. Bazı değişiklikler yapacağım çünkü 21 günde 7 yarışın doğru olduğunu düşünüyorum. Çok büyük bir ciro olmayacak, ancak bir miktar olacak. Ya Hummels ve Le Fée başlarsa? Ciddi olarak düşünüyorum ama henüz karar veremedim. Hummels'a ihtiyacımız var ve onu tanıtmaya başlamalıyız ama en iyi anın ne zaman olduğunu da anlamamız gerekiyor.”