Jiyan Tosun’u gaye gösteren Taşkaya: Telegramdan alıp paylaştım

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Jiyan Tosun’u gaye gösteren Taşkaya: Telegramdan alıp paylaştım Gözaltında kaybedilen Fehmi Tosun’un avukat olan kızı Jiyan Tosun dün Zafer Partisi Yöneticisi Adem Taşkaya tarafınca toplumsal medyada Taksim saldırısının faili olarak gösterildi. Patlamanın yaşandığı sırada Jiyan Tosun müvekkilleriyle toplantıdaydi. Gelen reaksiyonlar üzerine Taşkaya avukatı amaç gösterdiği paylaşımını sildi. Taşkaya bir süre daha sonra paylaşımını sildi. Bu paylaşım üzerine Tosun’a yönelik mevt tehditleri gelmeye başladı.

Halk TV’den Seyhan Avşar’a konuşan Taşkaya “Avukatın ayrıntılarının telegram kümelerinde görüp, alıp paylaştım. Bant yüklenmesi olmadığı için 10-15 dakika paylaşamadım. Paylaştıktan 3 dakika daha sonra ise sildim. Bir manipülasyon olmasın diye sildim. Avukat kendisine bakılırsa haklı olabilir. Çok da haklı. Paylaşımımda fotoğraf doğruydu. Bilgiler yanlıştı. Türel olarak sorumluluğumu yerine getireceğim” dedi.

“Bir insan vefatla tehdit ediliyor. Özür dileyip yanlışınızı düzeltmeyi düşünmüyor musunuz?” sorusuna karşılık veren Taşkaya, “Bana yönelik taarruzlar geçsin ben de müellifim. Yalnızca kendilerine yönelik bir hücum yok. Ben de birebir durumdayım” sözlerini kullandı.