JENNIFER LOPEZ VE BEN AFFLECK BİR MESKEN ALDI! Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Bel Air’de $50 milyon pahasında bir malikane aldıkları öğrenildi! Entertainment Tonight’ın haberine göre uzun devirde bir arada yaşama sonucu alan Lopez ve Affleck çifti, bunu aldıkları mesken ile kesinleştirdiler. ET’ye konuşan kaynak, “Jennifer ve Ben, bağlantılarını somutlaştırıp bir adım ileri taşıdıkları için epey heyecanlılar. Bu noktada birlikte olmaları gerektiklerine eminler ve alakalarını bu türlü geliştirmeye hazırlar. Bu sürece ailelerini de dahil edecekler,” dedi. Birden fazla günleri ve akşamları birlikte geçirdikleri söylenen Lopez ve Affleck, hayatlarını kolaylaştırmak için birlikte bir mesken satın aldılar.
Yeni konutlarına en kısa müddette taşınmak istedikleri söylenen çift, hem de dekorasyonu ve renovasyonu da bir arada yapmayı planlıyorlar. Hayatlarındaki yeni kısma birlikte adım atmaya hazırlanan Lopez ve Affleck çiftinin ortak beğenilerinin mesken dekorasyonuna da yansıyacağı kestirim ediliyor.
Ben Affleck ve Jennifer Lopez, 2003 (Getty Images)
Geçtiğimiz Şubat ayında Rolling Stone’a konuşan Jennifer Lopez, Affleck ile bir daha başlayan bağlantılarının asla bitmeyeceğini inandığını anlatmıştı. “Eğer tekrar ayrılacağımızı düşünseydik bir ortaya gelmezdik,” diyen Lopez, “Şimdi, bir daha bulduğumuz şeyin epey daha kıymetli olduğunu hissediyoruz ve bağımızı nasıl koruduğumuzu, nasıl yaşadığımızı, neyi paylaştığımızı, neleri paylaşmadığımızı epey uygun biliyoruz. Asıl istikrar bu, tecrübelerin avantajı ve yıllar ortasında edindiğimiz olgunluk” diye eklemişti.
Yeni konutlarına en kısa müddette taşınmak istedikleri söylenen çift, hem de dekorasyonu ve renovasyonu da bir arada yapmayı planlıyorlar. Hayatlarındaki yeni kısma birlikte adım atmaya hazırlanan Lopez ve Affleck çiftinin ortak beğenilerinin mesken dekorasyonuna da yansıyacağı kestirim ediliyor.
Ben Affleck ve Jennifer Lopez, 2003 (Getty Images)
Geçtiğimiz Şubat ayında Rolling Stone’a konuşan Jennifer Lopez, Affleck ile bir daha başlayan bağlantılarının asla bitmeyeceğini inandığını anlatmıştı. “Eğer tekrar ayrılacağımızı düşünseydik bir ortaya gelmezdik,” diyen Lopez, “Şimdi, bir daha bulduğumuz şeyin epey daha kıymetli olduğunu hissediyoruz ve bağımızı nasıl koruduğumuzu, nasıl yaşadığımızı, neyi paylaştığımızı, neleri paylaşmadığımızı epey uygun biliyoruz. Asıl istikrar bu, tecrübelerin avantajı ve yıllar ortasında edindiğimiz olgunluk” diye eklemişti.