Jankto'nun öpücüğünden ağacın altındaki şutlara: futbolcuların Noel tebrikleri – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,006
0
0
Masada oyalanmak yok çünkü bu yıl şampiyonluk bitmiyor ve hafta sonu yeniden sahalara döneceğiz. Ancak bir antrenman ile diğeri arasında Serie A'nın kahramanları (ve sadece bu değil) sosyal medya aracılığıyla sohbet etme fırsatı da buldu. Noel selamları.

Jankto, mutlu Noeller dilemek için bir öpücük

13 Şubat 2023 Jakub Jankto Bu sezon Cagliari'ye henüz yer bulamayan 28 yaşındaki Çek orta saha oyuncusu, Instagram'da bir videoyla ortaya çıktı: “Ben eşcinselim ve artık saklanmak istemiyorum”. Jankto, Noel vesilesiyle, Noel ağacının önünde partneriyle öpüştüğü bir kare yayınladı.

Messi ve Ronaldo'nun Noel'i

Florida'nın sıcaklığında Noel Lionel Messibütün aileyle bir fotoğraf yayınlayan. Cristiano Ronaldo bunun yerine doğrudan Noel Baba'nın evinde kutlama yapmak için Laponya'ya uçtu.

Ligue 1 tatilinden yararlanan, Gianluigi Donnarumma Ortağı Alessia ve küçük oğlu Leo'yu İtalya'ya getiren – Monaco'da yaşadığı sakatlığın izleri açıkça görülebilen – yolculuğun videosunu Instagram'da yayınladı.

Lautaro ve Simone Inzaghi

Milano'da Noel Lautaro Martínez ve Inter oyuncularının cumartesi günü Cagliari ile oynayacağı maçtan bekleniyor. Nerazzurri antrenörü Simone Inzaghi için aile kutlaması.

Kendisini birkaç hafta sahalardan uzak tutacak fiziksel sorununun üstesinden gelmeye çalışan oyuncu, Rafael Leao 25 Aralık'ı aile üyelerinin bir dizi fotoğrafıyla kutladı.

Conte, Torino'da öğle yemeği ve Napoli'ye dönüş

Antonio ConteNapoli teknik direktörü, bazı arkadaşlarıyla buluşmak için Torino'ya gitti ancak Noel'i Napoli'nin başkentinde sahada kutladı. Teknik direktör, Pazar günü Venezia maçına hazırlık yapan takımına taviz vermedi.

Alisha ve Douglas

“Ailenle ve sevdiklerinle vakit geçirmek en güzel şey çünkü onların her zaman senin yanında olduğunu biliyorsun” mesajı yayınlandı Alisha Lehmann Juve futbolcusunu, kendisi de bir Juventus oyuncusu olan partneriyle birlikte gösteren bir fotoğraf eşliğinde Douglas Luizher ikisi de bir ağaç ve paketi açılacak hediyelerle tamamlanmış bir Noel versiyonunda.

Konular