Jamie Lee Curtis Venedik’te Ömür Uzunluğu Muvaffakiyet Altın Ayı Ödülü’nü aldı Amerikalı oyuncu Jamie Lee Curtis, 78. Venedik Sinema Şenliği’nde Cadılar Bayramı Öldürür (Halloween Kills) isimli sinemasının galasına katıldı. 62 yaşındaki ünlü oyuncu, 1978’de oynadığı birinci sinema sineması olan ve Laurie Strode rolüyle ünlenmesini sağlayan Cadılar Bayramı (Halloween) sinemasının devamı niteliğindeki yeni sinemasının galasından evvel Ömür Uzunluğu Muvaffakiyet Altın Ayı Ödülü’nü aldı.
“Şimdi gerçekleşmesi benim için anlamlı”
Mükafatını alırken konuşma yapan Curtis, “Venedik Milletlerarası Sinema Şenliği tarafınca bu türlü onurlandırılmış olmaktan dolayı gururluyum. Bu kesimde Ömür Uzunluğu Muvaffakiyet mükafatı alacak kadar uzun müddettir bulunmam imkansız görünüyor ve Halloween Kills ile artık gerçekleşmesi benim için bilhassa anlamlı” dedi.
Curtis ayrıyeten, “Cadılar Bayramı ve Laurie Strode ile iştirakim mesleğimi başlattı ve sürdürdü. Bu sinemaların dünya çapındaki izleyiciler tarafınca sevilen yeni bir seriye dönüşmesi bir armağandı ve o denli de kalacak” diye konuştu.
“Şimdi gerçekleşmesi benim için anlamlı”
Mükafatını alırken konuşma yapan Curtis, “Venedik Milletlerarası Sinema Şenliği tarafınca bu türlü onurlandırılmış olmaktan dolayı gururluyum. Bu kesimde Ömür Uzunluğu Muvaffakiyet mükafatı alacak kadar uzun müddettir bulunmam imkansız görünüyor ve Halloween Kills ile artık gerçekleşmesi benim için bilhassa anlamlı” dedi.
Curtis ayrıyeten, “Cadılar Bayramı ve Laurie Strode ile iştirakim mesleğimi başlattı ve sürdürdü. Bu sinemaların dünya çapındaki izleyiciler tarafınca sevilen yeni bir seriye dönüşmesi bir armağandı ve o denli de kalacak” diye konuştu.