İşte futbolu kurtarmak için hayat turu

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,108
0
0
Kapak için koşuyoruz, belki de geç, ama thecke sistemini krizde daha fazla kurtarmaya çalışıyorsunuz. FigC'nin federal tavsiyesi, şampiyonalara yapılan kayıtların yakın olduğu göz önüne alındığında, gelecek sezondan henüz değil, bir asma turuna karar verdi, ancak 2026-2027'den beri.

Lega Pro'ya özel atıfta bulunarak, 2026-2027 sezonundan (mevcut olanlardan daha şiddetli) 2026-2027 sezonundan (mevcut olanlardan daha şiddetli), 2024'te onaylanan italyan futbolunun stratejik planı tarafından öngörülenden önce, federal Cumhurbaşkanı Gabriele Gravina'ya heyet verilmesine karar verildi.

Ayrıca Taranto'nun Seri C şampiyonasından, kötü bir figürden ve birçok ceza vakasından dışlanması ve Turris'in ışığında Gabriele Gravina, formatlar üzerinde toplam bir yansıma ihtiyacını yineledi: “Kritik sorunlar, sistem içinde büyük acı çekmenin anlarını vurgulamak. Bir parmağın arkasına saklanmak, Serie C'nin her zaman başarısız olmazsa, daha fazla kabul edilemezse, daha fazla kabul edilemez (bkz. İtalyan Lega markasının yarışmalarını ve değerini korumak istiyorsak “. Federal cumhurbaşkanının önerisi ve ayrıca Serie C Ligi'nin N.1'i Matteo Marani'nin talebi üzerine, bir sonraki sezonun başından beri uygulanacak bazı ilkeler paylaşıldı: Bir önceki sezonun tüm eğimlerini giderdiğine dair garanti, Taranto ve Turris'in şampiyonaya girebileceğinden emin miyiz?); Lig tarafından katkıların sağlanmasını kulüp tarafından üyelere yapılan ödemelerin düzenliliğine bağlama yükümlülüğü; Bir kulübün mülkiyetinin değişmesi durumunda, yeni alıcıların spor borcunu sadece önceki (şu anda olduğu gibi) değil, aynı zamanda sezon sonuna kadar tahakkuk eden şeyleri karşılamak için uygun garantiler sağlama yükümlülüğünün getirilmesi. Bu yıl gibi devam eden başarısızlıklardan kaçınmak istiyoruz. Repechage rakamları da yükseltilecek. Şimdi doğru yoldayız ama sorun sadece C'de değil, çok yüksek bir emek maliyeti değil. Örneğin, Serie B'de, oyuncuların maaşları için yılda yaklaşık 50 milyon harcayan bir kulüp var ve Serie A'ya gelmeyi başarsa bile bilinmiyor.

Demetrio Albertini futboldan ayrılır (ve kendini padel'e adamıştır …)

Demetrio Albertini tarafından bir adım. Gravina, federal meclis üyelerinin eski şampiyonun FigC'nin teknik sektörünü terk etmeye karar verdiği formatında: Konsey, Haziran ayının bir sonraki ayında yenilenmeye devam edecek. “Adaylığım vesilesiyle – Gravina – Albertini'nin de önemli katkısını yaptığı bir proje sunmuştum, üç makro alanını teknik sektör, gençlik sektörü ve kulüp italia olarak birlikte yapacak yeni bir organ. Özellikle yenilikçi ve gençlerimizi geliştirmek için geliştirdiğim yeni bir tasarım çizgisi, bu benim etkiye sahip olmanın, geleceği için bir şekilde ortaya çıkmayacak şekilde, dağıtım yapmamalıdır. Futbol dünyasında yirmi yıllık futbol “. Albertini bir yönetici (aynı zamanda Figc'e tırmanmayı da denedi) ve şimdi Padel Field'da Milano'da çok meşgul olan girişimci. Onun yerine Mario Beretta teknik sektöre gelecek.