İsmail Küçükkaya Halk TV’ye geçti

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
İsmail Küçükkaya Halk TV’ye geçti Uzun yıllar Fox TV’de sabah programları sunan İsmail Küçükkaya, Halk TV’ye transfer oldu. Kanalın sahibi Cafer Mahiroğlu, toplumsal medya hesabından Küçükkaya’nın artık Halk TV ekranlarında yer alacağını deklare etti.

Mahiroğlu Twitter’dan yaptığı birinci paylaşımda, “Bu yola çıkarken Türkiye’nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime yemin ettim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV artık daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV’de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize beğenilen geldin…” diye yazdı.

Mahiroğlu, kısa mühlet daha sonra “Sevgili Halk TV izleyicileri, az evvel isim vermeden Halk TV’de yeni başlayacak bir arkadaş için tweet attım. Biraz gizem olsun istedim fakat gizem galiba bana nazaran degil. Beğenilen geldin İsmail Küçükkaya” dedi.

Halk Tv’nin “Konuşmasak Olmaz” programının canlı yayınına bağlanan İsmail Küçükkaya, haftanın 5 günü sabah programı yapacağını aktardı. Her hafta cuma günü de akşam programı gerçekleştireceğini lisana getiren Küçükkaya, “9 yıldır Fox Tv’de yaptığımı bundan bu biçimde Halk Tv’de yapacağım. 12 Eylül’de başlıyorum. Çok heyecanlıyım, epeyce da mutluyum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)