Icardi, Wanda Nara'ya karşı: “Beni 3 yıl aldattın, ikili bir hayat yaşadın” – Futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
931
0
0
“Bana hakaret ediyor ve iftira atıyorsun: Sen mükemmel bir oyuncusun. Çalıştığını sanıyordum ama bunun yerine ikili bir hayat yaşıyordun…”. Tahliye ve suçlamaların ardından (önce cinsiyete dayalı şiddet, ardından evde silah bulundurmak, Ed), Mauro IcardiArjantinli gazeteci Pepe Ochoa aracılığıyla yanıt verdi Wanda Nara Hafta sonu, rapçi L-Gante ile 2021'de Buenos Aires'te bir restoranda başlayan ve eski Sampdoria ve Inter forvet oyuncusuyla resmi olarak bağlantısı olduğu dönemde başlayan ilişkisinin ayrıntılarını açıklayan kişi.

Icardi ve Wanda Nara'nın yeni tartışması: Oyuncu modelin evinden çıkarıldı, polis müdahale etti

Sport editör ekibi tarafından düzenlendi

02 Aralık 2024

Icardi diz ameliyatı için Arjantin'e döndü

Galatasaray-Tottenham maçında yaşadığı ağır sakatlık (sağ dizindeki çapraz bağ ve menisküs yırtığı) nedeniyle diz ameliyatı olmak üzere memleketine dönen İcardi, yeni çıkan yakıcı iddiaların ardından ayakkabısındaki bir çakıl taşından fazlasını çıkarmak istedi. Ameliyattan sonra iyileşmesini sürdürmesi için ona önce Buenos Aires'te bir daire kiralayan, daha sonra İtalya'da boşanmak istediğini öğrenince polisi arayarak oradan uzaklaşan eski karısının davranışı. gece yarısı.

“3 yıldır beni ve çocuklarınızı aldattınız”

Icardi, “Gazetecilere övünerek mağduru oynadınız, bunun yerine beni ve çocuklarınızı 3 yıl boyunca aldattınız…” diyor. “Yalan ve daha fazla yalan… Çalıştığını sanıyordum ama onun yerine ikili bir hayat yaşıyordun. Seçebilirdin, sana şans verdim: ama sen rol yapmaya ve devam etmeye karar verdin. Kimse seni zorlamadı, seni yönlendiren şey kalmak ve ikili bir hayat yaşamak, bilmiyorum. Seninle aramızdaki fark, yanılmışım ve ilk önce sana söyledim, eski sohbetlerimizi gösterdin, umurumda değil, takıntılı değilim, umrumda da değil. Herkesle ilişkim var. Tek önceliğim kızlarım ve iyileşmek. yaramdan… Adalet eski sohbetleri ve yapay zekayla yapılmış sesleri değil, gerçek delilleri gördüğünde ne yapacağınızı göreceğiz.”

Birkaç yıldır çalkantılı bir hikaye

2014 yılında evlenen Icardi ile Wanda Nara'nın hikayesi son yıllarda çalkantılı bir ilişki yaşıyor. İkili, Mauro'nun oyuncu China Suarez'e ihanet etmesi nedeniyle Paris'te PSG sırasında ilk krizi yaşadı. Birkaç ay sonra barıştılar ve Wanda'nın şans eseri iyileştiği lösemi hastalığı sayesinde, Galatasaray'a taşındığında taşındıkları İstanbul'da yeniden bağlantı kurmuş gibi görünüyorlardı. Ancak geçen yazdan sonra çocuklarıyla birlikte memleketinde kaldı (ilk eşi Maxi Lopez'den Constantino, Benedicto ve Valentino ile Icardi'den Francesca ve Isabella) ve L-Gante ile görülmeye başlandı. Sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Icardi, evliliğini kurtarmak için Buenos Aires'e uçtu ancak sonuç alamadı ve resmi olarak boşanma talebinde bulunmaya karar verdi.