HARRY STYLES’IN TERAPİ İTİRAFI

Bilgin

Global Mod
Global Mod
18 Eki 2020
558
0
16
HARRY STYLES’IN TERAPİ İTİRAFI Harry Styles’ı sevmek için sebebe muhtaçlığımız yok! Kusursuz sesi, ‘cool’ dövmeleri, cinsiyetsiz tarzı ve epey daha fazlası… Lakin Styles’ın kısa bir süre evvel verdiği röportajda mental sıhhat hakkında yaptığı yorumları daha da epeyce takdir toplamasına sebep oldu. Better Homes & Gardens’a bir röportaj veren Styles, terapiye gitmenin bakış açısını değiştirdiğini anlattı. “Terapiye gitmenin sizde bir sorun olduğu manasına geldiğine inanıyordum” diyen Styles, “Buna gereksinimim olmadığını söylemek istiyordum” diye ekledi.

Bu bakış açısının değiştiğini anlatan Styles, terapiye gittikten daha sonra ömründe biroldukça kapı açıldığını ekledi. “Bence yaşamak, keyifli olmak ve acı çekmek hayatın gerçekleri” diyen Styles, “Kendini kaybederek ağlamak ve gülmek… Bunun bir açıklaması yok. Lakin bu nitekim beni daha fazlaca yaşıyormuş üzere hissettiriyor” diye ekledi.

her insanın özel hayatına hakim olmasının utanç verici olduğunu söyleyen Styles, “Uzun bir süre benim olan tek şeyin münasebetlerim olduğunu düşünüyordum. Bu beni utandırıyordu, insanların bağlantılarımın olmasını bilmesi bile utanç vericiydi. Lakin daha sonra ‘niçin utanıyorum ki?’ diye düşündüm. 26 yaşında yetişkin bir adamım ve bekarım. Natürel ki ilgilerim olabilir” dedi.