Gullo, gerçeklik şovundan alanın altındaki kameraya: “Bu araçla geleceği açığa çıkarıyorum” – futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,029
0
0
Futbol ve spor görüntüleri önce hiç görmedikleri gibi. Yapmayı vaat eden şey Gulllock FG 18Eski futbolcu tarafından imzalanan hepsi İtalya'da yapılan devrimci bir yenilik Francesco GulloPavia'daki Fraschini Tiyatrosu'nda, içeriden ve ötesi tarafından zaten ilgilenen uluslararası patentini sunan Cervia ile “Şampiyonlar” gerçek şovunun kahramanlarından biri.

“Geleceği açığa çıkarıyorum”

Peki bu Gullo Cam özellikle nedir? Bunu açıklamak için Francesco Gullo'nun kendisi: '' Açıkladığım gelecek: Mekanizma, oyun alanından çıkan bir zarfın içine yerleştirilmiş ve olmayan benzersiz ve yüksek kaliteli görüntülerin milyonlarca izleyicisini sağlayan bir yeraltı kamerası sağlar. daha önce hiç görmemiştim. Proje – ekliyor – spor, sadaka etkinlikleri ve teknolojik yenilikler arasında yirmi yıllık deneyimin doruk noktası. Bu kameranın işlevleri inanılmazdır çünkü yönetmen yeraltından açısal yapabilir, '' görmeye alışık olmadığımız çok gelişmiş bir teknolojidir. Personel avukat, mühendis, patent ofisleri ve eski futbolculardan oluşan bir ekipten oluşur. Sunum gününde de vardı José Altafini, Simone Perrotta, Stefano Sorrentino, Davide Dionigi, Fabio MoroYeni İtalyan hafif şampiyonuna ek olarak, Jonathan Kogasso2023 Avrupa Sanatsal Jimnastik Şampiyonu, Matteo Levantesis ve Efsaneler hatıralarının kurucusu Salvatore Apicella.

Hepsi bir hatadan doğdu

Bu fikrin nasıl ortaya çıktığı hikayesi: '' Tur şampiyonları projesi için düzenlediğim turnuvalardan birinde yedi yıl önceki hatamdan doğdu – Gullo – açıklıyor. Padua'daki Eugano Stadyumu'nun sulama sistemini (So -Conled püskürtücü) kapatmayı unuttum ve bir çocuk bir penaltı vuruşu atarken sistem başladı. Oradan üzerinde çalıştığım fikri gördüm ve yedi yıl sonra patent olarak tamamladım ''. Gullockam, kurucu tarafından onaylandığı gibi, sadece futbol dünyasıyla sınırlı değildir: '' Önümüzdeki 20 yıl boyunca spor sahası olarak adlandırılan her şeyde dünyayı özel olarak görüyorum, bu yüzden futbol, ragbi, golf, kullanılabilir. Kriket, Formula 1, Basketbol ve NFL. Elbette sahaya katılanlar için maksimum güvenlik ile ''.

'' Şampiyonlara minnettarım ''

20 yılı aşkın bir süre geriye bir adım atarak, birinden daha fazlası Francesco Gullo'yu ana kahramanlarından biri olarak hatırlayacak “Şampiyonlar, rüya“, Gerçeklik şovu Italia'da yayınlandı ve Kameralar ilk kez Ciccio Graziani tarafından koçluk yapan sezon boyunca Cervia takımının ardından bir futbol soyunma odasına girdi. Gullo bu deneyimi hatırlıyor: '' Her zaman personelle bağlantılı olacağım Campioni, Graziani ve Cervia oğlanlarına, eski arkadaşlarımdan bazılarıyla tanıştım ve hala televizyon yapanlar var, umarım herkes mutlu olabilir ''