Giuntoli: “Motta kalıyor, birlikte dışarı çıkacağız”. Teknisyen: “İstifa? Çok kolay olurdu “

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,111
0
0
FLORANSA – Fiorentina'ya karşı çöküş Juventus devrimlerine neden olmayacak. Henüz değil. Bianconeri futbol direktörü, Cristiano Giuntolikendini doğruladı Thiago Motta Ekibin dümeninde: “Bu anlarda hepimiz birleşmeliyiz, zor bir andan itibaren hep birlikte dışarı çıkıyoruz”.

Fiorentina-Juve Rapor Kartları: Eski ilham alınmış fasulye. 4'ten felaket Veiga, Koopmeiners ve McKennie

Matteo Doellini tarafından

16 Mart 2025

Giuntoli Motta: “Juventus'ta Kal”

Juventus yöneticisinin teyidi çok açık: “Çok üzgünüz, hiç sahip olmadığımız seviyemiz altında iki yarış. Çok üzgünüz ama hepimizin birlikte çıkabileceğine ikna olduk. Her zaman Thiago Motta ile? Elbette. “Giuntoli daha sonra ekledi:” Dengeyi alır, yıldızlardan ahırlara gidemezsiniz, çok hassas bir an, önümüzdeki birkaç gün içinde çok berrak bir şekilde, yerine getirileceğini analiz etmeye çalışacağız. Şu anda Şampiyonlar Ligi'ne girmek olduğunu düşünmek zorundayız. Ulaşılabilir ve onu almak istiyoruz. “

Fiorentina-Juventus 3-0: Motta'nın ekibi de viyola karşı çöküyor

Emanuele Gamba tarafından

16 Mart 2025

Giuntoli: “Konuştuk, herkes sorumluluk alıyor”

Tabii ki, geçen ay Juventus'un karşılaştığı durumu ve sorunları analiz etmek gerekecek, oynanan 6 oyunun 4'ünü kaybetti, son iki tanesi – Atalanta ve Fiorentina'ya karşı – bir tane bile gol atmadan yedi gol attı. Eklem yeri Sorunun gerçeklerin nasıl bir analizine neden olduğunu açıkladı: “Oyundan sonra konuştuk, o zaman berrak bir analiz yapacağız: herkes sorumluluklarını almalı”.

Thiago Motta: “Tüm sorumlulukları alıyorum”

“İstifa etmeyi düşünürsem? Çok kolay olurdu ve kolay şeyleri sevmiyorum. Kazanmamız gerekiyor, hedefimize ulaşmak için şampiyonadaki ilk dördün arasında olmak için puanları yapmanın yolunu bulacağız”. Sky Sport'un mikrofonlarında Thiago Motta Motta. “Bugün, bir sonraki oyunlarda zaten farklı bir şey yapmak için berraklığını korumak için kesinlikle yansıtmak ve düşünmek için çok az şey olduğu açıktır.” “Ben yıldırım çubukları? Tüm sorumlulukları alıyorum, antrenör olmaya karar verdiğimden beri her zaman yaptım. Futbolda zaferler oyuncular, koçun yenilgileri. Bu böyle”.

Konular