Bir ustaya rastlamadım. Ama hayır, Maestro'nun adı yok. Il mondo dello sport torinese, la galassia dellaculture italiana piange Gian Paolo Ormezzano Sismonda ve Torino'daki evlerinde kötü doğaçlama bir dayanıklılıkla karşılaştırıldığında, Tassoni ve Maria Vittoria'nın yanından geçmeleri gerekiyor.
L'amore per il Toro
Aveva 89 yıl, Ormezzano: firma La Stampa ve del Guerin Sportivobu durum bir yıllık yönetmenin sorumluluğundadır Tuttosport. Evet, son derece özgür ve iddialı, yenilikçi ve mükemmel bir sonuç elde ettim. Çok çeşitli farklı fırsatlara sahip bir sporla karşılaştım; ve Grande Torino'nun en iyilerinden biri olan Toro'yu büyüten bir hayat, bir öğrenci ve sevgili Toro'nun risalitesine dalmak için bir hamle yaptı.
Argomenti
L'amore per il Toro
Aveva 89 yıl, Ormezzano: firma La Stampa ve del Guerin Sportivobu durum bir yıllık yönetmenin sorumluluğundadır Tuttosport. Evet, son derece özgür ve iddialı, yenilikçi ve mükemmel bir sonuç elde ettim. Çok çeşitli farklı fırsatlara sahip bir sporla karşılaştım; ve Grande Torino'nun en iyilerinden biri olan Toro'yu büyüten bir hayat, bir öğrenci ve sevgili Toro'nun risalitesine dalmak için bir hamle yaptı.
“Ormai da qualche tempo non stava bene di selamı ma abbiamo avuto fortuna ve ce lo siamo goduti ancora Natale – racconta distrutto il figlio Timothy che ne ha seguito il percorso nel mondo del giornalismo -. Mercoledì 25, büyük dostu Angelo Marello'yla birlikte, dost canlısı ve arkadaş canlısı bir pranzo ile yaşama şansına sahip. Selam vermek için bir mod yaptım”.Sen ne zaman babasın. Devasa bir süper baba. Siamo, hem akıl hem de amatör olarak çok hoş bir deneyim yaşadı. Grazie. ?? pic.twitter.com/C1yRaOojVI
— Timothy Ormezzano (@TimOrmezzano) 27 Aralık 2024
Timothy ile birlikte, bölüm bölüm ve bölüm olarak çok geniş bir senaryo yazmasıyla ailenizi bir araya getirdik. Hayattaki en büyük şansımız çok kötü, tüfekle ve duygusal olarak; ve kitapların ve makalelerin ilgi çekici olduğunu düşünüyorum. Mai banali, semper brillanti, semper orijinali.Urbano Kahire Başkanı ve Torino FC, tüm aile Ormezzano ile birlikte, İtalyan dev Gian Paolo Ormezzano'nun yanında, Torino'ya bir dalış noktası ve Toro'nun yarı orgoglioso tifoso'su ile bir dönem daldı.
— Torino Futbol Kulübü (@TorinoFC_1906) 27 Aralık 2024
Argomenti