Gasperi, Zafer ve Sinirlik: Bir gökyüzü gazetecisine cevap vermeyi reddediyor

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,060
0
0
Allianz Stadyumu'ndaki Juventus'a karşı başarıya rağmen, Sky Sport'tan Gasperi ve Massimiliano Nebuloni arasındaki gerilimi azaltma belirtisi göstermiyor. Maçın finalinde, basın odasına girdikten kısa bir süre sonra 4-0 kazandı, Atalanta iletişim yöneticisi uydu yayıncıya kelime verdi ve Giovanni Guardialà'daki sorunun sorumlu gazetecisini gösterdi. İkincisinin reddedilmesi için, meslektaşıyla “alan” istilası yapmamak için (“Başkaları tarafından yönetmen tarafından yönetiyorum” diye açıkladı), mikrofon Grugliasco antrenörüne ekibin performansı hakkında bir karar isteyen Atalanta'yı takip eden Nebuloni'ye geçti. “Nebuloni Seninle zaten net oldum. Ne istediğini yaz,” Gazperini'nin gazeteciye cevap vermeyen tepkisiydi.

Juventus-Atalanta 0-4: aşağılayıcı ve ıslıklı bianconeri, Scudetto için Gasp Relaunches

Emanuele Gamba tarafından

09 Mart 2025

Venedik ile bir öncek

Gasperi ve gazeteciler arasındaki ilişki, antrenörün volkanik karakteri göz önüne alındığında hiçbir zaman doğrusal ve huzurlu olmamıştır. Geçmişte zaten medya temsilcileriyle sürtünme eksikliği yoktu ve geçen hafta Venedik'le ev çekilişinden sonra Gasperi, Sky Sport web sitesinde yazılmış makalede teknisyene istenmeyen bir pasaj için Nebuloni'nin uygulamalarına cevap vermeyi reddetti. Geçen hafta mikrofon gerçekten verilmediyse, bu sefer cevap eksikti. Basın toplantısının iklimini kaçınılmaz olarak şartlandıran hoş olmayan bir durum. Birkaç dakika sonra, savunmacı Kolasinac basın toplantısında kendini sunduğunda, Sky Sport gazetecisi bir cevap sorarak bir cevap alabildi: sorunun, açıkça Gasperini ile ilgili olduğuna dair bir sinyal.