Bergamo'nun Atalanta mağlubiyetinin ardından hakemlere yönelik söylediği sözlere dönmekten kaçındı: “Merakını anlıyorum ama bugün sadece Şampiyonlar Ligi maçı hakkında konuşmak istiyorum” dedi. Paulo Fonseca karşı maçın arifesinde Kızıl Yıldız Meazza'da. Milan'ın Portekizli çalıştırıcısı, “Bir sonraki maçı kazanamazsak ilk sekize girmemiz zor olacak” diye uyardı ve ardından sakatlanan oyuncunun yerine yenisini duyurdu. Pulisik. “Loftus-Cheek oynayacak, ona çok güveniyorum. Bunlar farklı özelliklere sahip, farklı oyunculardır. Ama ben de aynı şeyi istiyorum. Loftus Cheek'ten istediğim Pulisic'ten istediğimle aynı. Biz de aynısını yapabiliriz. Loftus topu daha fazla taşıyor, Şampiyonlar Ligi'nde maçlar daha açık ve kendime güveniyorum.”
Milan ve Fonseca giderek yalnızlaşıyor: oyuncular bile bunu reddediyor
kaydeden Enrico Currò
08 Aralık 2024
Fonseca'nın güveni
Şampiyonada Rossoneri devamlılık sağlamakta zorlanıyorsa ve lider Atalanta'nın -12 gerisindeyse (toplanma maçı var), Şampiyonlar Ligi'nde Leao ve takım arkadaşlarının üç galibiyet serisi var. Fonseca, “Değişmek için çalışıyoruz” diyor. Buradayım ve daha iyiye gittiğimize ve sonunda başka bir pozisyona geçeceğimize inanmaya devam ediyorum. Bu konuda hiçbir şüphem yok, bu yüzden ilk günden bu yana sahip olduğum özgüven ve pozitiflikle her gün çalışmaya devam ediyorum. Puan durumuna baktığımızda taraftarların duygularını anlıyorum. Ancak gelişmek için çalışıyoruz” diye söz veren koç, daha sonra şu güvenceyi veriyor: “Kulüp tarafından korunduğumu ve desteklendiğimi hissediyor muyum? Evet, her zaman. Şirketin desteğini her zaman hissettim. İbra ile sürekli iletişim halindeyiz ve son günlerde de aynısı oldu. Her zamanki dürüstlüğümüzle konuştuk.”
Konular
Milan ve Fonseca giderek yalnızlaşıyor: oyuncular bile bunu reddediyor
kaydeden Enrico Currò
08 Aralık 2024
Fonseca'nın güveni
Şampiyonada Rossoneri devamlılık sağlamakta zorlanıyorsa ve lider Atalanta'nın -12 gerisindeyse (toplanma maçı var), Şampiyonlar Ligi'nde Leao ve takım arkadaşlarının üç galibiyet serisi var. Fonseca, “Değişmek için çalışıyoruz” diyor. Buradayım ve daha iyiye gittiğimize ve sonunda başka bir pozisyona geçeceğimize inanmaya devam ediyorum. Bu konuda hiçbir şüphem yok, bu yüzden ilk günden bu yana sahip olduğum özgüven ve pozitiflikle her gün çalışmaya devam ediyorum. Puan durumuna baktığımızda taraftarların duygularını anlıyorum. Ancak gelişmek için çalışıyoruz” diye söz veren koç, daha sonra şu güvenceyi veriyor: “Kulüp tarafından korunduğumu ve desteklendiğimi hissediyor muyum? Evet, her zaman. Şirketin desteğini her zaman hissettim. İbra ile sürekli iletişim halindeyiz ve son günlerde de aynısı oldu. Her zamanki dürüstlüğümüzle konuştuk.”
Konular