EMMA WATSON, TOM FELTON’A AŞIK OLDUĞU ANI ANLATTI

Bilgin

Global Mod
Global Mod
18 Eki 2020
558
0
16
EMMA WATSON, TOM FELTON’A AŞIK OLDUĞU ANI ANLATTI HBO Max’ın 1 Ocak’ta yayınlanacak Harry Potter buluşma kısmından hemilk evvel Emma Watson, rol arkadaşı Tom Felton hakkında konuştu. Sinema serisinde Watson, Hermione Granger karakterini ve Tom Felton ise Draco Malfoy karakterini canlandırmıştı. Serinin hayranları ikili içinde romantik bir alaka olmasını isterken, Watson, Felton’a “aşık olduğu an” hakkında konuştu. Seçmeler sırasında farklı bakılırsavler üstüne alan Watson, sinemaya başladığı sıralar Felton’a karşı bir şeyler hissettiğini itiraf etmiş oldu!

ET Canada’ya konuşan Watson, “Ders aldığımız bir odaya girdim. Bize verilen nazaranv, Rab’ın neye benzediğini düşündüğümüzü çizmekti ve Tom bir kaykay üzerine şapkalı bir kızı çizmişti. Ve nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum – ona aşık oldum,” dedi.

“Her gün sınıfa gelip kağıtta numarasını arıyordum, numarası yediydi ve şayet ismi kağıtta yazıyorsa, o gün benim için ekstra heyecanlı bir gün oluyordu” diyen Watson, “Benden üç yaş büyüktü bu yüzden onun için ben kız kardeşi gibiydim” diye ekledi. Çocuk olmalarına karşın bir şeyler hissettiğini söyleyen Felton, dedikodu yapan set takımından tüyolar aldığını söylemiş oldu. Ne yazık ki Harry Potter hayranlarının düşlediği romantik bağ gerçek olmamış!

“Sanırım saç yahut makyaj sandalyesindeydim ve bana ‘Evet, Emma senden hoşlanıyor’ dediler,” diyerek Watson’ın kıssasını sürdüren Felton, “Bunu duyar duymaz ona karşı müdafaacı olma gereği hissettim. Evet, Emma’nın yeri her vakit benim için özel ve artık de birebir biçimde” diye ekledi.