EMMA WATSON, HARRY POTTER SERİSİNİ BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜŞ

Bilgin

Global Mod
Global Mod
18 Eki 2020
558
0
16
EMMA WATSON, HARRY POTTER SERİSİNİ BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜŞ Geçtiğimiz hafta sonu ‘Harry Potter: Return to Hogwarts’ buluşma kısmını izledik! Harry Potter hayranları için tüm kadroyu bir daha bir ortada görmek tarifsizdi diyebiliriz. Sinema serisi çekimlerindeki keyifli anıları hakkında konuşan Harry Potter takımından Emma Watson ise bir itirafta bulundu. Yapım sırasında bir noktada sineması bırakma sonucu aldığını itiraf eden Watson, şöhret baskısının kendisine bakılırsa olmadığını söylemiş oldu.

Serinin ‘Order of the Phoenix’ isimli beşinci sineması hakkında konuşan Watson, “Order of the Phoenix sinemasında hepimizin için her şey daha karmaşık hale geldi. Sanırım korkmuştum. Bilmiyorum siz hiç daha evvel bu biçimde hissetmiş miydiniz? ‘Bu sonsuza dek sürecek’ üzere hissettim,” dedi. “Şöhret konusu beni fazlaca etkilemişti” diyen Watson’a Rupert Grint de ek olarak “Ben bu hissi tüm seri boyunca yaşadım. Emma’ya benzeri kanılarım olmuştu, bir gün bitirme sonucu alırsam ne olur diye düşündüm. Fakat bunu asla konuşmadık. Sanırım bu hisleri kendi vaktimizde yaşadık. bu biçimdelar anın ortasındaydık. Hepimizin birebir hisleri paylaştığını düşünmemiştim,” dedi.

Watson’a dayanak olması gerektiğini düşündüğünü ekleyen Daniel Radcliffe, “14 yaşında bir çocuk olarak bir başka 14 yaşındaki çocuğa dönüp, ‘Hey, nasılsın? Her şey düzgün mi?’ Diye sormak aklıma gelmedi. Beşerler katiyen Emma’nın yaşadıklarını unutuyordu,” dedi.

Watson’ın bayan başrol ve herkesten genç olmasının daha sıkıntı olduğunu belirten Tom Felton ise, “İnsanlar katiyen Emma’nın taşıdığı yükü ve bunu zarafetle yapabildiğini unutuyordu. Dan ve Rupert birbirlerine takviye oluyordu. Lakin Emma yalnızca daha küçük değildi lakin beraberinde tek başınaydı,” dedi.