Dybala, yaralanma ciddi: Tendonda ameliyat edilecek, bitmiş Roma ile mevsim olacak

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,111
0
0
Roma – Paulo Dybala önümüzdeki birkaç gün içinde Sol -Wing tendonunun yaralanması nedeniyle ameliyat edilecek. Roma, kazadan sonra Arjantin'in Pazar günü Cagliari ile yarış sırasında topuk darbesi yaparken bildirdiği bir notla bize bildirin. Oyuncu doktorları tarafından ikna oldu Friedkin Bu çözümü seçmek için: Aslında, muhafazakar terapinin belirleyici olmadığı için kariyerini sonuçlandırma riskiyle karşı karşıya kalacağı açıklandı. Müdahale (tendonun iki noktada kırılması göz önüne alındığında narin) iyileşme sürelerini uzatır ve bu nedenle mevsim sonuçlandırılmalıdır. En az 3 ay durak. Amaç, Temmuz ayında emekli olmaya ve daha sonra Ağustos ayında sahaya dönmeye hazır olmak. Operasyon önümüzdeki haftanın Pazartesi veya Salı günü yapılmalıdır: İsviçreFinlandiya veya Amerika Birleşik Devletleri (ikincisi daha uzak) olası seçenekler.

Dybala yaralanmadan sonra bankta gözyaşlarında

Dybala yaralanmadan sonra bankta gözyaşlarında

Karşılıklı anlaşma kararı

Futbolcu (faaliyet göstermemeyi tercih eder) ve kulüp karşılıklı anlaşmanın sonunda yaralanmadan optimal iyileşme için doğru yol olduğuna karar verdi. “İLE Paul Hızlı bir iyileşme için en iyi dilekler, sizi bekliyoruz! “, Kulüp basın açıklamasına ekliyor.

Dybala olmadan Roma: Soulé zamanı. Juventus ve Lazio'ya karşı olgunluk sınavı

Marco Juric tarafından

19 Mart 2025

Dybala'nın sözleri

“Sevgili arkadaşlar, her şeyden önce sevginiz için teşekkür ederim – bunlar Dybala'nın sözleri – bana her zaman gösteriyorsunuz. Sınavların sonuçlarından ve farklı seçenekleri değerlendirdikten sonra, şimdi bu müdahaleye mümkün olan en kısa sürede geri dönmeye karar verdim. Roma Şampiyonanın ve milli takımımızın bu önemli aşamasında, bu eleme maçlarında ekstra bir hayran olarak takip edeceğim. Yakında geri döneceğim, daha güçlü, söz vereceğim. Sahada görüşürüz. Roma'yı zorla Ve Arjantin Vamos“.

Konular