DÜNYADA YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEK SEÇİLDİ!

Bilgin

Global Mod
Global Mod
18 Eki 2020
558
0
16
DÜNYADA YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEK SEÇİLDİ! Paul Rudd, resmi olarak dünyada yaşayan en seksi erkek oldu! Her yıl olduğu üzere 2021 için de ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ adayını belirleyen People mecmuası, bu sene Paul Rudd’u seçti. ‘Clueless’ sinemasından ‘Anchorman’ sinemasına kadar bir fazlaca üretimde yer alan Paul Rudd beraberinde ‘Friends’ serisinde de Phoebe’nin eşi Mike karakterini canlandırmıştı. yıllar boyunca bizi centilmenliği, güzelliği ve sonsuz gençliği ile büyüleyen Paul Rudd, birfazlaca faktör ile birinciliği hak etti!

Geçtiğimiz akşam Stephen Colbert’in ‘The Late Show With Stephen Colbert’ programında duyurulan heyecanlı haberde, Rudd bir seri eğlenceli ‘seksilik testinden’ geçti. Programın sonunda bu testleri muvaffakiyetle tamamlayan Rudd’un People mecmuası tarafınca ‘Yaşayan En Seksi Erkek’ olarak seçildiği belirtildi.

Mükafatların 36. Yılında birinci sırada yer alan 52. yaşındaki Paul Rudd’un yanı sıra geçtiğimiz sene ise Michael B. Jordan seçilmişti. Varsayım edebileceğiniz üzere, toplumsal medya dünyası da bu haberi Twitter üzerinden kutlayarak, yanlışsız bir karar verildiğini vurguladılar. Rudd’un asla yaş almaması ve her vakit karakterini müdafaası ile internette birfazlaca paylaşım yapıldı. Rudd’un yıllar geçse de tıpkı göründüğünü vurgulayan hayranları, ünlü oyuncuyu ‘Hollywood’un hazinesi’ olarak tanımladılar.

‘Yaşayan En Seksi Erkek’ seçildiğine esprili bir biçimde şaşkın olmadığını söyleyen Paul Rudd ise, “Bunu katiyetle sahipleneceğim. ‘Ah, ben epeyce mütevazıyım,’ üzere şeyler söylemeyeceğim. Bununla ilgili kartvizit bile yaptırmayı düşünebilirim. Ancak tüm arkadaşlarım beni mahvedecekler ve bunu katiyen bekliyorum. Ve tam olarak da bu yüzden onlar benim arkadaşlarım,” dedi.