Demokratlar Temsilciler Meclisi kontrolüne giden yolun Long Island'da başlamasını umuyor

Canan

Global Mod
Global Mod
25 Mar 2021
2,216
0
0
Demokratlar Temsilciler Meclisi kontrolüne giden yolun Long Island'da başlamasını umuyor
Büyük ölçüde Bay Suozzi'nin Bay Trump'ın partisinin bir üyesi olmaması nedeniyle Bay Suozzi'ye kesin bir şekilde oy veren emekli imalat şirketi kurucusu 64 yaşındaki Mark Rubin, “Trump'ı ve Cumhuriyetçi çılgınlığı yenecek her şey” dedi. “Demokrat Partiye güvenilebileceğinden emin olun.”

71 yaşındaki Victor Basile ve eşi Lois Basile, ömürleri boyunca Cumhuriyetçi olduklarını ancak 6 Ocak'taki Capitol ayaklanmasından sonra kayıtlı Demokratlara geçtiklerini söyledi. Yine de parti üyeliğine bakılmaksızın en iyi adayı desteklemeye çalıştıklarını söylediler ve Sayın Suozzi'ye oy verdiler.

Emekli reklamcılık yöneticisi Bay Basile, “Cumhuriyetçi Parti'de olup bitenlerden sonra, 'Biliyorsunuz, onlarla anılmak istemiyorum' dedik” dedi. “İnsanların bu kadar inatçı olduğunu, partinin iyiliği için bir partinin diğerine karşı olduğunu hiç hatırlamıyorum.”

68 yaşındaki emekli hemşire Basile şunları ekledi: “Ülkenin şu anki hali biraz korkutucu.”

Seçmen anketleri suçun hâlâ bir sorun olduğunu gösterdi. Roslyn'de yaşayan Robyn Smith, güvenlik kameralarının ailesinin arabalarına yönelik hırsızlık girişimlerini gösterdiğini söyledi. Çocuklarının birden fazla okul kapatma deneyimi yaşadığını ve yakındaki Garden City'deki, bölgenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Roosevelt Field'da alışveriş yaparken güvenliklerinden korktuğunu söyledi: “Oraya her gittiğimde, tüm eşyalarımı almak zorunda kalıyorum. kapalı.” Takı. Hiçbir şey taşıyamıyorum.”

Mineolalı bir restoran işletmecisi ve Cumhuriyetçi olan 37 yaşındaki Chris Cavalli, konu suç olduğunda partisine liderlik ettiğini söyledi. “Cumhuriyetçilerin harcama konusunda daha muhafazakar bir yaklaşım benimsediğini ve suç, yasadışı göç ve hesap verebilirlik konusunda sert bir duruş sergilediğini görmek isterim” dedi ve Demokratların “Amerikalıların özgürlüklerini konuşmadan silahlara kadar her alanda kısıtlamaya çalıştıklarını” ekledi. .”