Conte'nin sessizliği: Konferans sadece 8' sürüyor

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
921
0
0
Castel Volturno – Dokuz soru, telgrafla yanıtlar ve Antonio Conte'nin yenilgilere karşı alerjisini doğruladığı sadece 8 dakikalık basın toplantısı. Teknik direktör, “Lazio'ya karşı kaybedilen iki maç bize ne bıraktı: sıralamada sıfır puan ve İtalya Kupası'ndan elenme. Yeniden nasıl başlayacağız? Her zaman aynı şekilde: bir zaferin ardından çalışır gibi çalışıyoruz” dedi koç. hepsi çok özlü bir şekilde. Napoli teknik direktörü Udine gezisine belirgin bir gerginlikle yaklaşıyor. “İlk ayların bir değerlendirmesi mi? Her şey geliştirilebilir ama çalışma şeklimizden ve yaratılan enerjiden memnunum. Bu yolda devam etmeliyiz.”

Napoli

Kvaratskhelia için mola: 2025'te dizi nakavtla geri dönüş. Ama yenilenme daha yakın

Muhabirimiz Marco Azzi tarafından

11 Aralık 2024

“Udine'in antrenmanını sahada göreceksiniz”

Sakatlanan Kvaratskhelia orada olmayacak ancak Conte, Neres'in onun yerine geçeceğini doğrulamadı. “Otelde hala antrenman ve bitirme çalışmalarımız var, kadroya karar vermedim ve bunu sahada göreceksiniz.” İtalyan antrenör 360 derece hava geçirmezdi. “Düşmeler bile büyümemize yardımcı olabilir, Napoli'nin ileri mi, geri mi adım attığını, aynı yerde mi kaldığını maç sırasında göreceğiz. İtalya şampiyonluğunun seviyesi çok yükseldi ve kolay maç yok, bunu başarmak zorundasınız. Herkesle mücadele edin Lazio'nun Ajax'a karşı gösterdiği performansa bakın.”

“İtalya ve Avrupa'da rekabetçi olabilmek için eşit düzeyde bir iş gücüne ihtiyacınız var”

Conte, Friuli'de de zorlu bir mücadele bekliyor. “Udinese çok iyi bir takım, onlara büyük saygı duymamız ve olumlu bir sonuç almak için elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekecek. Daha fazla gol atmak için diziliş değişikliği mi? 3-5-2'ye gitmek bir düşüş olur, bir eksik olur. 4-3-3” ile karşılaştırıldığında hücum oyuncusu. Sonunda mevsimlik iş gücü. “Ligde ve Kupada rekabetçi olabilmek için eşit seviyede bir takıma ihtiyacımız var ve İtalyan takımlarını her iki turnuvada da korudukları yüksek seviyeden dolayı tebrik etmeliyiz. Bizi bekleyen mücadelede iyi bir yaklaşım, bizi bekleyen mücadelede iyi bir yaklaşım olacaktır. Yeterli değil, baştan sona iyi olmamız gerekecek.” Yayınların sonu.