Conceiçao: “Milano 7 Şampiyonlar Ligi kazandı, bir Süper Kupa bizi tatmin edemez”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
977
0
0
Milano – “Yedi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan kulübün Süper Kupa’ya doyması mümkün değil”. Artık puro, dans ve müzik yok. Sergio Conceiçao'nun hâlâ biraz öksürüğü var: Milan-Cagliari final maçı için San Siro'da, net fikirleri ve kararlı bir bakış açısı var: Riad'ın zaferi “geçmişte kaldı”. “Kupayı hak ettik ve elbette keyif aldık, ancak şampiyonada birinciliğin 17 puan gerisindeyiz ve şimdi mümkün olduğunca yükseğe çıkmak için kazanmaya ve ikna etmeye başlamalıyız.” San Siro'da yedek kulübesindeki ilk maçına çıkmanın duygusu orada, ancak kafasında dönen düşüncelerin sayısı neredeyse gölgede kalıyor: “Maçın normal adrenalini hissedeceğim ve nerede olduğumu anlamaya çalışacağım. yani tarihi bir kulüpte belki başlama vuruşundan önce bir şeyler duyarım, taş değilim ama her şeyden önce çocukları mümkün olan en iyi şekilde hazırlamak istiyorum.”

Milan'da bir şeyler değişti. Leao: “Conceiçao yeni bir aura getirdi”

Muhabirimiz Franco Vanni tarafından

08 Ocak 2025

“Soyunma odasının en büyük lideri benim”

Sert ve kararlı Sergio baskıyı mıknatıs gibi çekiyor: “Maignan, kaptan? Tartışmalarla ilgilenmiyorum. Soyunma odasının en büyük lideri benim ama kol bandını kim takarsa taksın herkes üzerine düşeni yapmalı.” Yeniden başlama için en azından başlangıçta 4-3-3 ile devam ediyoruz. Conceiçao bunu şöyle açıklıyor: ” Her iki aşamada da iyi bir denge bulmam gerekiyor. Bugün 3 kişilik orta sahanın takıma daha fazla güvenlik sağladığını düşünüyorum. Ben de iki forvetle oynamayı seviyorum ama bunun üzerinde çalışmam gerekiyor. bunu ben de yaptım Riyad: Bu yüzden buradayım, bunun için bana para ödüyorlar.” Fonseca'nın en az kullandığı oyuncular fırsatlara sahip olacak: “Benim için hepsi aynı seviyede başlıyor ve her maçın stratejisine göre, bize kimin yardım edebileceğini her gün göreceğim. Kimse dışlanmıyor ve hiç kimse dışlanmıyor. kesin bir başlangıç.”

“Rashford mu? O iyi bir oyuncu”

Cagliari'den sonra transfer piyasasını değerlendirmek istiyor: “Yönetim benimle bir iki kez konuşmaya çalıştı ama doğru zaman değil, kazanmamız gereken bir maç var. Belki ertesi gün bunun hakkında konuşacak vaktimiz olur.” Ancak Rashford'a gelince, evet olduğunu söylemeden geçiştirmiyor: “Diğerleri gibi o da iyi bir oyuncu. Bakalım neler olacak.” 27 yaşındaki Manchester Unitedlı İngiliz, Rossoneri kulübünün hücum için ilk tercihi: hafta ortasında kardeşi-menajeri ile olumlu bir görüşme gerçekleşti, Red Devils'e kira verebilir Kendisine brüt 13 milyon maaş ödenmesine katkıda bulunuldu.

Conceiçao: “Oraya çıkmak değil, orada kalmak zor”

Gerilimin düşürülmemesi gerekiyor çünkü sezon boyunca büyük zaferlerin ardından beklenmedik yanlış adımlar geldi: “Real Madrid ve Cagliari'yle maçları gördüm. Zor olan oraya ulaşmak değil, orada kalabilmektir. Hemen düşmemek, Riyad'da görülen güzelliklere devam etmemiz gerekiyor. Juventus ve Inter'e karşı bazı aşamalarda oyuncuları hiç sevmedim. Pres yaparken, ileri koşuların zamanlamasında hatalar yaptık. Geliştirmemiz gereken bazı şeyler var.” Kısacası, maksimum konsantrasyon. Her zaman olduğu gibi, rotayı Sergio dikte ederken: “Süper Kupa için dans ettim ama bizi havaalanına götüren otobüste çoktan nasıl dans edeceğimi düşünüyordum. çocukları sakinleştirin ve Cagliari'yi dövün.”