‘Çocuğunu bana satar mısın’

BanaDediKi

Global Mod
Global Mod
26 Eki 2020
1,542
0
0
‘Çocuğunu bana satar mısın’ Geçtiğimiz günlerde ABD’nin Teksas eyaletinde yaşanan olay akıllara sakinlik verdi. Crockett County’deki bir markete gelen Rebecca Lanette Taylor, kasada bekleyen bir bayana yaklaşıp, 1 yaşındaki çocuğunu satın almak istediğini söylemiş oldu.

Sarışın ve mavi gözlü çocukları seviyorum

Sarışın ve mavi gözlü olan çocuğu hayli sevdiğini söz eden 49 yaşındaki Rebecca Lanette Taylor, kasada bekleyen anneye 250 bin dolar teklif etti. Taylor, 250 bin doların otomobilinde nakit olarak bulunduğunu ve çocuğu çabucak satın alabileceğini söylemiş oldu.

Anne ne yapacağını bilemedi

Yaşananlar üzerine paniğe kapılan ve yapacağını bilemeyen anne, marketten çıkarak çocuğunu otomobiline kilitledi.

Kabul etmeyince 500 bin dolar teklif etti

Anneyle çocuğunun yanına ikinci sefer gelen Taylor, bu kere ise 500 bin dolar teklifte bulunup, bölgeden uzaklaştı. Annenin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, güvenlik kamerası imajlarını incelemeye aldı ve Taylor’ı çocuk satma ve alma cürmünden tutukladı. Houston County Hapishanesi’ne sevk edilen Taylor, 50 bin dolar kefaletle özgür bırakıldı.

10 yıl mahpus cezası alabilir

Taylor’ın dava tarihi çabucak hemen açıklanmazken, hatalı bulunduğu takdirde 10 yıla kadar mahpus cezası alabilir.